Hangi Ethernet kablosu alınmalı?

Badoo

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ethernet kablosu alacağım marka ve model tavsitesi olan var mı? Benim almayı düşündüğüm uzun vadeli olur diye (hoş o hızları zor görürüz de) Ugreen markasının CAT8 kablosu var 5 metre. Şimdi ben araştırdığımda CAT8 gereksiz ev kullanıcısı için deniyor. Bakınca özelliklerine evet doğru o hızları göremiyoruz anlamadığım bir konu olduğu için ben bu bant genişliğinin olumlu etkisini kullanırken hissetmez miyim? Bilmediğim bir konu almışken genellikle kendimi zorlayıp bir tık üstü alırım her seferinde ki uzun vadeli bir yatırım olsun diye ancak konu ile bilgisi olan arkadaşlar yönlendirebilirse daha memnun olurum. Ben şu an VDSL 73 Mbps hız veren bir internet kullanıyorum modem iyi falan da 1 gigabit çıkış veriyor. Nasıl bir tercih yapmalıyım ek olarak yassı kablo falan da varmış ben şimdi gördüm normal yuvarlak mı örgü mü yassı mı seçmeliyiz?

Yine ugreen marka Cat6 kablo kullanmanız daha mantıklı olur. https://www.amazon.com.tr/dp/B082TDYBRS?
Ben 1Gbit internetim için bu kabloyu kullanıyorum Keenetic Hopper modem ile. Cat6 ev kullanımı için yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…