Hangi ev interneti kullanılmalı?

MugenImano

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD7640HS+RTX3050(6GB)
Selamlar.Fiber internette Netspeed ve Türk Telekom'dan hangisini seçmeliyim? Netspeed de aşırı fiyat artışı olur mu? İkisinin de bağlantı ping değerleri ne durumda? Modem ücretleri ne kadar? Kullanan veya bilgili birileri cevaplarsa sevinirim.
Netspeed , TurkTelekom
Resimleri yükleyemediğim için Netspeed: 300TL+modem, Türk Telekom: 3ay 300TL + 12ay 600TL tahaddütlü(15ay)+modem.

Telekom'un fiberi her açıdan daha memnun eder ancak fiyatı tuzluymuş diğerine göre.
Superonline fiber altyapısı yok sanırım ?

Eski TTNET kullancısı olarak yazıyorum, aşırı rezalet bir sistemleri var. TTNET'den Vodafone'ye geçtik bu sefer ilgisizlik ve servisin yetersiz olmasından Superonline'ye geçtik hizmetleri gayet iyi fakat müşteri hizmetleri kıl. Üç servisi de deneyimledim, hepsi müşteri hizmetlerinde(superonline ile anlaşabildik de yarım yamalak) beter. Servisi dersen bir arıyorsun aradıktan 1 hafta sonra geliyorlar. Altyapınız Türk Telekom ise Türk telekomu tercih edin. Superonline kutu koydusa eğer genelde her büyükşehirdeki yerlere kutu koymaya başladılar. O kutulardaki portları kullanın.

Ve Taahüt seçeneği artık rafa kaldırılması lazım. Çoğu kişi artık Taahütsüz olarak kullanıyor. Taahütlüde cayma sıkıntısı var, sizden ücret talep ediyorlar eğer ayrılmaya kalkarsanız. Taahütsüz yapın keyfinize bakın. Ne gerek var Taahütlü almaya?

Ve şunu eklemek isterim: Bazı Taahütlü sözleşmelerde sabit ücret ödemiyorsunuz maddeleri okumanızı tavsiye ederim imza atarken.

TT'nin altyapısı varsa Turkcell'inki yoktur hocam ki Superonline da çok da iyi değil.
İlk söylediğin hakkında bilgim yok ama SOL bence gayet iyi hizmet veriyor.
Sırasıyla 50-100-500-1000Mbit paketlerini kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım.
Verdikleri modemler de gayet iyi, fiyat olarak şuan 1000Mbit'e 375 TL ödüyorum. Çoğu firma bu fiyata 100Mbit veriyor.

İlk söylediğin hakkında bilgim yok ama sol bence gayet iyi hizmet veriyor.
Sırasıyla 50-100-500-1000MBIT paketlerini kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım.
Verdikleri modemler de gayet iyi, fiyat olarak şu an 1000MBIT'e 375 TL ödüyorum. Çoğu firma bu fiyata 100Mbit veriyor.

Tek soru altyapılarının çok az ve yaygın olmaması.

Teşekkürler. Güneydoğu Anadolu'da olmam ve altyapıdan dolayı TT alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı