T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Kasım 2024 #11 MugenImano dedi: Teşekkürler. Güneydoğu Anadolu'da olmam ve altyapıdan dolayı TT alacağım. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
MugenImano dedi: Teşekkürler. Güneydoğu Anadolu'da olmam ve altyapıdan dolayı TT alacağım. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
MugenImano Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD7640HS+RTX3050(6GB) Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #12 T A L O dedi: Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef konuyu soru olarak açmadım. Rapor gönderdim umarım çözüldü olarak işaretlenir.
T A L O dedi: Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef konuyu soru olarak açmadım. Rapor gönderdim umarım çözüldü olarak işaretlenir.
B BaranHbb Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 510 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #13 MugenImano dedi: Maalesef konuyu soru olarak açmadım. Rapor gönderdim umarım çözüldü olarak işaretlenir. Genişletmek için tıkla... Hangi paketi alacağına karar verdin mi ? Altyapı ne kadar hız destekliyor ?
MugenImano dedi: Maalesef konuyu soru olarak açmadım. Rapor gönderdim umarım çözüldü olarak işaretlenir. Genişletmek için tıkla... Hangi paketi alacağına karar verdin mi ? Altyapı ne kadar hız destekliyor ?