Hangi ev internetini tercih edilmeli?

Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben şu an Türk Telekom HiperNet kullanmaktayım. İnternetmden memnnum fakat internetimin taahhüdü bitiyor. Ayrıca kullandıım tarifenin ücreti biraz fazla. Diğer servis sağlayıcılarında benim mevcut paketim genellikle 110-120 TL arasında değişmekte fakat ben 140 TL ödüyorum. Kullandığım paket 35 Mbps fakat ben 20 Mbps alıyorum benim işimi görüyor. Başka hangi servis sağlayıcısını kullanabilirim? Vodafone, Millenicom, TurkNet, Turkcell vb. bu arada bulunduğum bölgede fiber yok. Yardımcı olursanız sevinirim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıl Türk Telekom VDSL altyapısından 2 yılda Türk Telekom fiber alt yapısından TurkNet kullanıyorum fiyat avantajlı hızıda alt yapının desteklediği en yüksek hızı veriyor. Bence TurkNet

Öncelikle merhaba ben şu an Türk Telekom HiperNet kullanmaktayım. İnternetmden memnnum fakat internetimin taahhüdü bitiyor. Ayrıca kullandıım tarifenin ücreti biraz fazla. Diğer servis sağlayıcılarında benim mevcut paketim genellikle 110-120 TL arasında değişmekte fakat ben 140 TL ödüyorum. Kullandığım paket 35 Mbps fakat ben 20 Mbps alıyorum benim işimi görüyor. Başka hangi servis sağlayıcısını kullanabilirim? Vodafone, Millenicom, TurkNet, Turkcell vb. bu arada bulunduğum bölgede fiber yok. Yardımcı olursanız sevinirim :D
TürkNet diyorum memnunum.

Bölgeye göre ISS tercih etmek daha mantıklı, komşulara falan internet deneyimlerini sorabilirsiniz.

Ben SO 25 Mbps paket kullanıyorum, işimi görüyor. Bazen yılda 1-2 kere destek talebinde bulunuyorum hemencecik ilgileniyorlar.

Bir yıldan biraz fazla süredir türknet kullanıyorum gayet hızlı ve pingsiz pc de hiç ping sorunum olmadı ve altyapının desteklediği maks hızı veriyor. Sadece kurulum aşamasında sıkıntılı süreç oldu o kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı