ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Merhaba sık sık hem oyunlarda hem de arakdaşlarımla konuşurken sesli sohbet kullanan biriyim. Kendime bir mikrofon almak istiyorum ancak 2 mikrofon arasında kaldım. Almışken güzel bir şey almak istiyorum sizce bu mikrofonlardan hangisini almalıyım? Fifine Ampligame A6V RGB USB Gaming Mikrofon | ITOPYA Fifine Ampligame A6V RGB USB Gaming Mikrofon En iyi fiyat seçenekleri ile A6V ITOPYA.COM'da www.itopya.com Fifine Ampligame A8 USB Yayinci Gaming Mikrofon | ITOPYA Fifine Ampligame A8 USB Yayinci Gaming Mikrofon En iyi fiyat seçenekleri ile A8 ITOPYA'da www.itopya.com
Merhaba sık sık hem oyunlarda hem de arakdaşlarımla konuşurken sesli sohbet kullanan biriyim. Kendime bir mikrofon almak istiyorum ancak 2 mikrofon arasında kaldım. Almışken güzel bir şey almak istiyorum sizce bu mikrofonlardan hangisini almalıyım? Fifine Ampligame A6V RGB USB Gaming Mikrofon | ITOPYA Fifine Ampligame A6V RGB USB Gaming Mikrofon En iyi fiyat seçenekleri ile A6V ITOPYA.COM'da www.itopya.com Fifine Ampligame A8 USB Yayinci Gaming Mikrofon | ITOPYA Fifine Ampligame A8 USB Yayinci Gaming Mikrofon En iyi fiyat seçenekleri ile A8 ITOPYA'da www.itopya.com
zfurkan34 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Fifine - Ampligame A8 USB RGB Beyaz Yayıncı Bilgisayar Mikrofon - Beyaz Fifine markalı Beyaz renk Ampligame A8 USB RGB Beyaz Yayıncı Bilgisayar Mikrofon ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz. www.beymen.com
Fifine - Ampligame A8 USB RGB Beyaz Yayıncı Bilgisayar Mikrofon - Beyaz Fifine markalı Beyaz renk Ampligame A8 USB RGB Beyaz Yayıncı Bilgisayar Mikrofon ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz. www.beymen.com
ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 Peki Fifine A9 mikrofona gerek var mı?