Hangi Gamebook'u almalıyım?

Casper alma. Alanlar şikâyetçi. İnternette şikâyetlere bak. Dediğimi göreceksindir.

Bu tür Markadan caydırıcı yorumlar atmayın 10 Yıl önceden kalma Casper laptop şikayetleri önemsiz Excalibur kullandıysan kendin incelediysen Şikayetlerini söyleyebilirsin.( Bu yorum Excalibur laptoptan üzerinden yazılmıştır.: ).
Bende EXCALIBUR G770 var. Kasasının parmak izi bırakması dışında problemim yok.Soğutmasıda yeterli.

Son düzenleme:
Dostum şikayetleri okursan göreceksindir. Tabii ki herkeste sorun çıkacak diye de bir şey yok ama şikayetler de azımsanacak kadar değil. Sosyal medyada üye olduğum gruplarda ve forumlarda (DH Forum, SDN, Şikayetvar vb.) sorun çıkıyor, çıkmış.

Bende Excalibur G770 var. Kasasının parmak izi bırakması dışında problemim yok. Soğutmasıda yeterli.

Bu tür forumlarda G770 adına, ürünü satın alıp sorun yaşadığını söyleyen görmedim aksine forumlarda çok bilmişler hiç Excalibur sahibi olmadığı halde Casper marka olduğu için ürünü kötülemede yarışıyorlar. Ben 30-40 gün boyunca her türlü araştırmayı yapıp bir Excalibur aldım (fiyat tasarım soğutma dizayn batarya) her yanını inceledim. Aldım ve çok memnunum herhangi bir excaliburda oluşan sorun bütün modellere hibe edilmemeli ürün sorunluysa firmayla iletişime geçilir forumlara saldırılmaz.
Excalibur almasaydım tercihim Asus Tuf veya Acer Nitro olurdu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…