Asus FX505DT-BQ051 AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512GB SSD GTX1650 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus FX505DT-BQ051 AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512GB SSD GTX1650 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ürünün ingilizce inceleme videolarını izlerken ekranın 120Hz olduğunu belirttiklerini gördüm fakat ürünün açıklamasında böyle bir belirti yok. Bu ürünün ekranı 120Hz mi acaba?
Ürünün İngilizce inceleme videolarını izlerken ekranın 120Hz olduğunu belirttiklerini gördüm fakat ürünün açıklamasında böyle bir belirti yok. Bu ürünün ekranı 120Hz mi acaba?
Bu tür Markadan caydırıcı yorumlar atmayın 10 Yıl önceden kalma Casper laptop şikayetleri önemsiz Excalibur kullandıysan kendin incelediysen Şikayetlerini söyleyebilirsin.( Bu yorum Excalibur laptoptan üzerinden yazılmıştır.: ).
Bende EXCALIBUR G770 var. Kasasının parmak izi bırakması dışında problemim yok.Soğutmasıda yeterli.
Bu tür Markadan caydırıcı yorumlar atmayın 10 Yıl önceden kalma Casper laptop şikayetleri önemsiz Excalibur kullandıysan kendin incelediysen Şikayetlerini söyleyebilirsin.( Bu yorum Excalibur laptoptan üzerinden yazılmıştır.: ).
Bende EXCALIBUR G770 var. Kasasının parmak izi bırakması dışında problemim yok.Soğutmasıda yeterli.
Dostum şikayetleri okursan göreceksindir. Tabii ki herkeste sorun çıkacak diye de bir şey yok ama şikayetler de azımsanacak kadar değil. Sosyal medyada üye olduğum gruplarda ve forumlarda (DH Forum, SDN, Şikayetvar vb.) sorun çıkıyor, çıkmış.
Dostum şikayetleri okursan göreceksindir. Tabii ki herkeste sorun çıkacak diye de bir şey yok ama şikayetler de azımsanacak kadar değil. Sosyal medyada üye olduğum gruplarda ve forumlarda (dh forum, sdn, şikayetvar vb.) sorun çıkıyor, çıkmış.
Bu tür forumlarda G770 adına, ürünü satın alıp sorun yaşadığını söyleyen görmedim aksine forumlarda çok bilmişler hiç Excalibur sahibi olmadığı halde Casper marka olduğu için ürünü kötülemede yarışıyorlar. Ben 30-40 gün boyunca her türlü araştırmayı yapıp bir Excalibur aldım (fiyat tasarım soğutma dizayn batarya) her yanını inceledim. Aldım ve çok memnunum herhangi bir excaliburda oluşan sorun bütün modellere hibe edilmemeli ürün sorunluysa firmayla iletişime geçilir forumlara saldırılmaz.
Excalibur almasaydım tercihim Asus Tuf veya Acer Nitro olurdu.