Hangi gamepad alınmalı?

Monster Pusat Gamepad kullanıyorum 2 yıldır. Wireless olması ve sarjı uzun gitmesi güzel. Titreşimi xbox gamepad kadar başarılı değil. Tutuşu biraz kişisel ama bence ergonomik. Fiyat / Performans bir ürün olduğunu düşünüyorum.

PS 4 kollarını çakma satıyorlar çoğunlukla uygun fiyata ve PC ile o kadar uyum sağlamadığını duymuştum ben önerin için teşekkürler.

Bendeki uyum sağlıyor sşarz kablosunu takiyorum oynuyorum sıkıntisiz titreşimli 9 yillik canavar gbi.

Yarış oyunlarında vs. yarım gaz yarım fren var mıdır?

F310 çok el ağrıtıyor ya. MSI Force GC20 kronik sorunluydu V2'sinde düzelttiler mi bilmiyorum. Power A Gamepad al bence fena değilmiş beğenmezsen de iade edersin. Ben de bu ay aynısından alacağım.

İkinci el F710 almıştım geçen ay 250 TL'ye temiz bir inceleme yapabilirsiniz ikinci ellerde.

Yarış oyunlarında vs. yarım gaz yarım fren var mıdır?
Bir süredir yarış oyunu oynamamıştım net hatırlayamadım. 2 gün sonra evimde olacağım, deneyip dönüş yapabilirim fakat internette yarım gaz yok diye yakınanlar olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…