Hangi gamepad türü daha rahat ve daha iyidir?

Darth.Vader

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mustafar
Arkadaşlar merhaba. Bir gamepad alacağım ve aklımda iki model var. Fakat ikisinin tuş yerleri farklı.
1. modelin yapısı;

2. modelin yapısı;

Arkadaşlar iki modelin farkı işaretli yerlerin yer değiştirmesi. Sizce hangi yapı daha rahat? İlk defa gamepad kullanacağım.

Önemli not: Bu bir gamepad karşılaştırması değildir. Sadece hangi tuş yapısı daha rahat olur diye soruyorum.

Şimdiye kadar PS tipi kol kullandıysaniz alttaki daha rahat gelir ilk etapta. Bazi kisiler alisirsaniz Xbox kolu daha rahat diyorlar denemek lazim.

Kendim için konuşmak gerekirse (size öneri olması açısından) ben bilgisayar oyunları için 1. gamepad türlerini seviyorum Daha rahat geliyor. Yarış oyunlarında olsun ve diğer oyunlarda olsun.
Hocam bir yerde görmüştüm. RDR2, The Witcher 3 gibi oyunlarda koşarken etrafına bakamıyormuşsun. Hangi kol türünü alırsam koşarken etrafıma bakabilirim?

Hocam bir yerde görmüştüm. RDR2, The Witcher 3 gibi oyunlarda koşarken etrafına bakamıyormuşsun. Hangi kol türünü alırsam koşarken etrafıma bakabilirim?
Şu demek doğru olamaz. Bu tamamıyla sizin alışkanlıklarınıza bağlı

Bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. İki türle de etrafa bakabiliyorsunuz (?).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…