TurkRock gitar yobazlarının işgal ettiği bir site.
Bir dönem oldukça değerliydi ama şimdi değil. 2004 te üye olduğum o siteden uzun dönem önce ayrıldım.
Tecrübeli bir çok isim ya kovuldu ya da uzaklaştı. Kalanlar da, boş buldukları meydanda ederi kendinden büyük laflar ile bir şeyler ıspatlama gayretindeler.
"-Leş, çöp, O gitar müzikten soğutur" demekten başka bir şey bilmezler. Çoğunlukla da, yetkinsiz oldukları kulvarda bir şeyler bldikleri izlenimi vermek için altını dolduramadıklları büyükçe cümleler ile kendilerini büyük gösterme gayretindeler. Benzerlerini burada da görüyorum.
Alacağınız gitar neye hizmet edecek? Ona bakmak lazım. Eğer sizin gitar öğrenmeniz için ise; başlangıç seviyesinin üstüne vereceğiniz para, size farklı bir etki sağlamayacak. Sonuçta gürültü üreteceğiniz bir dönemde gitarın sesinin ne kadar kaliteli olduğu sizin işinize yaramaz. Çalımınızı geliştirmez, hızlı öğrenmenizi sağlamaz. 10.000$ lık gitar alsanız yine 100$ lık ses çıkarabileceksiniz. Çünkü ton ve sound sizin çalım yetkinliğiniz ve kabiliyetinizden oluşur.
Seviyeniz arttıkça üst modellere geçin. Şidilik ayırdığınız bütçe gayet yerinde.
Hep söylüyorum. tarla sürecekseniz traktör kullanırsınız. Para sizin, Ferrari de kullanabilirsiniz; ama tarlada Ferrari daha verimli olmaz. Tercih sizin