Hangi gitar alınmalı?

swxlvr

Hectopat
İyi sosyaller, bir kaç elektro gitar arasında kaldım. İlk elektro gitarım olacak. Aralarından birini seçeceğim, Metallica, Megadeth, Gary Moore seviyorum, amfi büyük ihtimal Blackstar ID Core V4 olacak yardımınız için şimdiden teşekkürler. @Single_factor hocam yardımcı olursanız sevinirim

Kozmos Les Paul Kozmos KLP-STD-AMB Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Les Paul kasaları seviyorum. İlk düşündüğüm model.

ESP LTD EC-10 ESP LTD EC-10 Kit Siyah Elektro Gitar - Cangöz Müzik Gary Moore şarkılarını çalabilir miyim bilmiyorum, ESP markası aralarında en güvendiğim. (Metallica'dan dolayı)

Jackson Monarkh JS22 SC Jackson Monarkh JS22 SC Amaranth Klavye Snow White Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Bu da çok güzel gözüküyor fakat EC-10 ile aralarındaki farkı anlayamadım.

Ibanez GRG170DX-SV GRG Ibanez GRG170DX-SV GRG Serisi Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Bu modele popüler olduğu için güveniyorum. Fakat Les Paul'u Superstrat kasalara tercih ederim.

Enya NOVA GO Sonic/BK Enya NOVA GO Sonic/BK Siyah Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Bu bayağı ilgi çekici bir model, amfi gerektirmiyor, kendi sesi de yeterli, metale değil tabii

IBANEZ AX120-CA

IBANEZ AX120-CA Kırmızı Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Çok güzel gözüküyor, marka güvenilir

Son olarak herhangi bir 5 yollu switche sahip çift humbuckerlı model.

Son düzenleme:
ENYA Oyuncak. O şekilde bir gitar olmaz. Unutun.
Size LTD ya da Jackson öneriyorum. Jackson 22 perde olması nedeni ile neck manyetiği daha yukarda konumlanmıştır ve bu pozisyonda daha dolgun tınlar. Maple gövde Klasik Bİr LP özelliği.

İbanezler ise Kavak gövde. Bu ağaç tipi iyi lamine edilmezse zamanla bükülmelere ve deformasyona sebep oluyor çünkü yumuşak bir ağaç. Ben almazdım.

Kozmos. Yapabileceği en iyi gitarı yapmış. Özenle seçilmiş ağaç, LP ye özgün işçilik vb... Eğer klasik bir LP istiyorum diyorsanız mantıklı. Diiğer markalarda bu özellikleri bu fiyata alamazsınız.

Son düzenleme:
Yani bende onu çok beğendim ama şu an hevesim tamamen kayboldu. Hangi gitar alınmalı? Konuyu okursanız ne demek istediğimi anlarsınız hocam. Kimin yorumuna güvenmem gerektiğini şaşırdım.

Son düzenleme:
Yani bende onu çok beğendim ama şu an hevesim tamamen kayboldu. Hangi gitar alınmalı? Konuyu okursanız ne demek istediğimi anlarsınız hocam. Kimin yorumuna güvenmem gerektiğini şaşırdım.
TurkRock gitar yobazlarının işgal ettiği bir site.
Bir dönem oldukça değerliydi ama şimdi değil. 2004 te üye olduğum o siteden uzun dönem önce ayrıldım.

Tecrübeli bir çok isim ya kovuldu ya da uzaklaştı. Kalanlar da, boş buldukları meydanda ederi kendinden büyük laflar ile bir şeyler ıspatlama gayretindeler. "-Leş, çöp, O gitar müzikten soğutur" demekten başka bir şey bilmezler. Çoğunlukla da, yetkinsiz oldukları kulvarda bir şeyler bldikleri izlenimi vermek için altını dolduramadıklları büyükçe cümleler ile kendilerini büyük gösterme gayretindeler. Benzerlerini burada da görüyorum.

Alacağınız gitar neye hizmet edecek? Ona bakmak lazım. Eğer sizin gitar öğrenmeniz için ise; başlangıç seviyesinin üstüne vereceğiniz para, size farklı bir etki sağlamayacak. Sonuçta gürültü üreteceğiniz bir dönemde gitarın sesinin ne kadar kaliteli olduğu sizin işinize yaramaz. Çalımınızı geliştirmez, hızlı öğrenmenizi sağlamaz. 10.000$ lık gitar alsanız yine 100$ lık ses çıkarabileceksiniz. Çünkü ton ve sound sizin çalım yetkinliğiniz ve kabiliyetinizden oluşur.
Seviyeniz arttıkça üst modellere geçin. Şidilik ayırdığınız bütçe gayet yerinde.

Hep söylüyorum. tarla sürecekseniz traktör kullanırsınız. Para sizin, Ferrari de kullanabilirsiniz; ama tarlada Ferrari daha verimli olmaz. Tercih sizin

Son düzenleme:
Aydınlattığınız için teşekkürler hocam, 24 saattir alabildiğim "yardım / öneri" denebilecek ikinci mesaj New Orleans nlp1000mx ve spira l-400 modelleri arasında seçim yapacağım. Umarım dedikleri gibi bir sıkıntı çıkmaz.

Başlangıç seviyesi için ince eleyip sık dokuyacak bir şey olmaz. Kaliteleri algılayabilecek yetkinlikte olmazsınız. Ancak bu durum sizin gelişiminizi etkileyecek bir şey değildir. Bu yüzden Beğendiğinizi alın. Ben Fazla para harcamamanızı tavsiye ederim.

Usta seviyede ise konuşacak oldukça fazla şey olur. O seviyelerde siz zaten farklı gitarlara geçiş yapacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…