brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 14 Ekim 2021 #1 Çift monitör yapmak istiyorum ekran kartında boşta DVI ve DP kablosu var. Monitörde ise VGA ve HDMI kablosu boşta, en iyi görüntü kalitesi için hangi kabloyu almalıyım sizce?
Çift monitör yapmak istiyorum ekran kartında boşta DVI ve DP kablosu var. Monitörde ise VGA ve HDMI kablosu boşta, en iyi görüntü kalitesi için hangi kabloyu almalıyım sizce?
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 14 Ekim 2021 #2 DP to HDMI alınabilir.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 14 Ekim 2021 #3 AriceN dedi: DP to HDMI alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam DP'de sıkıntı yaşıyorum 1. monitörde DP kullandığımda no signal yazısı geliyor. Sizce nedeni nedir?
AriceN dedi: DP to HDMI alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam DP'de sıkıntı yaşıyorum 1. monitörde DP kullandığımda no signal yazısı geliyor. Sizce nedeni nedir?
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 14 Ekim 2021 #4 Kabloda sorun olabilir diye düşünüyorum veya kartım DP portu bozuktur veya ben bilmiyorum ki son ihtimal kuvvetli.
Kabloda sorun olabilir diye düşünüyorum veya kartım DP portu bozuktur veya ben bilmiyorum ki son ihtimal kuvvetli.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 14 Ekim 2021 #5 AriceN dedi: Kabloda sorun olabilir diye düşünüyorum veya kartım DP portu bozuktur veya ben bilmiyorum ki son ihtimal kuvvetli. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMİ to DP yerine başka bir kablo önerir misiniz?
AriceN dedi: Kabloda sorun olabilir diye düşünüyorum veya kartım DP portu bozuktur veya ben bilmiyorum ki son ihtimal kuvvetli. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMİ to DP yerine başka bir kablo önerir misiniz?
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 14 Ekim 2021 #6 brightosayisamuel dedi: Hocam HDMI to DP yerine başka bir kablo önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... VGA porttan berbat görüntü alırsını ki kabloyla savaş verirsiniz gerek yok. Tek şare DP veya HDMI.
brightosayisamuel dedi: Hocam HDMI to DP yerine başka bir kablo önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... VGA porttan berbat görüntü alırsını ki kabloyla savaş verirsiniz gerek yok. Tek şare DP veya HDMI.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 14 Ekim 2021 #7 AriceN dedi: VGA porttan berbat görüntü alırsını ki kabloyla savaş verirsiniz gerek yok. Tek şare DP veya HDMI. Genişletmek için tıkla... HDMİ to DVİ nasıl olur?
AriceN dedi: VGA porttan berbat görüntü alırsını ki kabloyla savaş verirsiniz gerek yok. Tek şare DP veya HDMI. Genişletmek için tıkla... HDMİ to DVİ nasıl olur?
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 14 Ekim 2021 #8 brightosayisamuel dedi: HDMI to DVI nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam DVI VGA vs pinli girişler kanser girişler tavsiyem yine HDMI vs DP tarafında.
brightosayisamuel dedi: HDMI to DVI nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam DVI VGA vs pinli girişler kanser girişler tavsiyem yine HDMI vs DP tarafında.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 14 Ekim 2021 #9 AriceN dedi: Hocam DVI VGA vs pinli girişler kanser girişler tavsiyem yine HDMI vs DP tarafında. Genişletmek için tıkla... DVİ ile HDMİ arasında çok fark yok diyorlar kalite olarak.
AriceN dedi: Hocam DVI VGA vs pinli girişler kanser girişler tavsiyem yine HDMI vs DP tarafında. Genişletmek için tıkla... DVİ ile HDMİ arasında çok fark yok diyorlar kalite olarak.
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 14 Ekim 2021 #10 brightosayisamuel dedi: DVI ile HDMI arasında çok fark yok diyorlar kalite olarak. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla.
brightosayisamuel dedi: DVI ile HDMI arasında çok fark yok diyorlar kalite olarak. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla.