Hangi GPU sıcaklığı doğru?

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
GPU sıcaklığıma bakmak istedim ama görev yöneticisinde farklı MSI Afterburner'da farklı sıcaklık alıyorum hangisi doğrudur?

Ekran Görüntüsü (55).png

Ekran Görüntüsü (57).png

Alttaba indiğinizde sıcaklık düşer zaten.
MSI Afterburner ile görev yönetici ikisi de doğru.
-FurMark açıp bak, msiafter burner bir de görev yöneticisine ikisi de aynı ve doğru zamanlar, tıpatıp aynı değerleri verecek.

-FurMark açıp bak, msiafter burner bir de görev yöneticisine ikisi de aynı ve doğru zamanlar, tıpatıp aynı değerleri verecek.

Bir anda 20 derece mi düşecek, biri 69 diğeri 89.

-FurMark açıp bak, MSI Afterburner bir de görev yöneticisine ikisi de aynı ve doğru zamanlar, tıpatıp aynı değerleri verecek.
Oyun açıkken daha düşük oyun alttayken daha yüksek sıcaklık görünüyor. Sence normal mi? :D

HWiNFO ile bakar mısın bir de?

Görev yöneticisinin gösterdiği değer HotSpot (veya Junction) sıcaklığı olabilir. Eğer HotSpot ise HotSpot çekirdekteki en sıcak sensör değerini gösterir. MSI Afterburner'in gösterdiği değer ortalama sıcaklık değeridir.

Mesela benim Vega 64 ile mining yaparken ortalama sıcaklık 55C ama soğutucudaki küçük çizik sağ olsun HotSpot sıcaklığı 85C.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı