Kölemen Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #1 İşlemcim biraz kötü olduğu için ekran kartıma yük bindirmek istiyorum. Hangi grafik ayarları GPU'ya hangileri CPU'ya yük bindiriyor? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020
İşlemcim biraz kötü olduğu için ekran kartıma yük bindirmek istiyorum. Hangi grafik ayarları GPU'ya hangileri CPU'ya yük bindiriyor?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #2 Hangi oyun. Artı 0 Eksi
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Ağustos 2020 #3 Ayarları yükseltirseniz GPU'ya yük biner Çözünürlük ve ayarlar (yüksek) --> CPU kullanımı (düşük) Çözünürlük ve ayarlar (düşük) --> CPU kullanımı (yüksek) Artı 0 Eksi
Ayarları yükseltirseniz GPU'ya yük biner Çözünürlük ve ayarlar (yüksek) --> CPU kullanımı (düşük) Çözünürlük ve ayarlar (düşük) --> CPU kullanımı (yüksek)
Lochart Decapat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 776 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #4 Her oyuna göre değişiyor o yüzden oyun ismiyle birlikte konu açarsanız daha iyi olabilir. Bildiğim kadarıyla genelde gölge işlemciye yük bindiriyor onu kısmayı deneyebilirsin. Onun haricinde ayarları tek tek denemen daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Her oyuna göre değişiyor o yüzden oyun ismiyle birlikte konu açarsanız daha iyi olabilir. Bildiğim kadarıyla genelde gölge işlemciye yük bindiriyor onu kısmayı deneyebilirsin. Onun haricinde ayarları tek tek denemen daha iyi olur.
KS KS Kölemen Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #5 Lochart dedi: Her oyuna göre değişiyor o yüzden oyun ismiyle birlikte konu açarsanız daha iyi olabilir. Bildiğim kadarıyla genelde gölge işlemciye yük bindiriyor onu kısmayı deneyebilirsin. Onun haricinde ayarları tek tek denemen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hamza Ensar Sağlam dedi: Hangi oyun. Genişletmek için tıkla... Conqueror's Blade, AC Odyssey, hell let loose, withcer 3 bu oyunlar için sormuştum. Artı 0 Eksi
Lochart dedi: Her oyuna göre değişiyor o yüzden oyun ismiyle birlikte konu açarsanız daha iyi olabilir. Bildiğim kadarıyla genelde gölge işlemciye yük bindiriyor onu kısmayı deneyebilirsin. Onun haricinde ayarları tek tek denemen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hamza Ensar Sağlam dedi: Hangi oyun. Genişletmek için tıkla... Conqueror's Blade, AC Odyssey, hell let loose, withcer 3 bu oyunlar için sormuştum.
Lochart Decapat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 776 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #6 Kölemen dedi: Conqueror's Blade, AC Odyssey, hell let loose, withcer 3 bu oyunlar için sormuştum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok fazla ayar var ve her oyunda değişiyor. Bazı oyunlarda hangisine etki ettiği yazıyor mesela. Tek tek deneyip bulman gerekli. Artı 0 Eksi
Kölemen dedi: Conqueror's Blade, AC Odyssey, hell let loose, withcer 3 bu oyunlar için sormuştum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok fazla ayar var ve her oyunda değişiyor. Bazı oyunlarda hangisine etki ettiği yazıyor mesela. Tek tek deneyip bulman gerekli.