Hangi GTX 1070 modeli daha iyidir?

göktuğ yazar

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Doktor
İspatlarıyla ve testleriyle kanıtlanmış en iyi GTX 1070 hangisi ? Bütçem 2500 Tl.

Msi Gaminx X modeli olabilir. Ya da GALAX EX O.C ikiside iyi modellerdir.

Neye göre iyi ? Soğutma, performans, tasarım, dayanıklılık ? Size göre mi testlere göre mi ?
GALAX markasının bahsettiğim modeli direk hız aşırtmalı bir şekilde geliyor yani doğal olarak performansı da normal GTX 1070'e göre fazla ve soğutması da daha iyi. Msi Gaming X modeli de aynı şekilde normal GTX 1070'e kıyasen soğutması ve performansı daha iyi.

Founders Edition hariç hepsi fabrika çıkışı O.C. edilmiş halde geliyor performansı etkileyen tek fark bir firma daha çok O.C. yaparken diğeri daha az yapıyor. Yani kıyaslamamız gereken asıl soğutması. Ben Evga'yı tercih ederdim.

Soğutmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum zaten @ShadYaqz ın da dediği gibi 1-5 fps için çok fazla para vermemek lazım

GTX 1080 üzerine bir sistemim yok. O karta 2K bir monitör lazım. Ama sanırım Gigabyte Aorus serisini almaya karar verdim dostlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…