Hangi GTX 1650 Super modelini tercih etmeliyim?

Bütçe
5000

#JenyX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni bir sistem toplayacağım ekran kartı olarak GTX 1650 Super modelini tercih ediceğim fakat hangi marka alacağım, hangi markanın soğutması daha iyi, hangi markanın kartı daha güçlü? vb. sorulara herhangi bir cevap bulamıyorum bütçem açısından ben şu 2 markayı tercih etmeyi düşündüm. Şimdiden önerileriniz için minnettarım.

2'sini de alma. Biraz ekle bunu al ama ikisi arasında en iyisi EVGA.

Vatan'dan toplama. En pahalı yer orası. Alacaksan Akakçe'den bak en ucuzunu bul. F/P olarak Galax'a bakabilirsin.

Ya beni bilgilendirmeniz açısından söylüyorum böyle bir modelini daha önce hiç görmemiştim soğutmada veya herhangi birşeyde bir sıkıntı çıkartmaz değil mi?

Ya beni bilgilendirmeniz açısından söylüyorum böyle bir modelini daha önce hiç görmemiştim soğutmada veya herhangi birşeyde bir sıkıntı çıkartmaz değil mi?
Galax güzel markadır bende Galax 1050 var ilk çıktığında almıştım ikinci sistemimde sorunsuz çalışıyor. Ülkemize sonradan girdiği için duymamanız normal.

Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim aklımda bir soru 1650 Super fiyatına AMD XT serisi alınır mı? Şahsen AMD ekran kartlarına güvenemiyorum da.

Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim aklımda bir soru 1650 Super fiyatına AMD XT serisi alınır mı? Şahsen AMD ekran kartlarına güvenemiyorum da.
Attığım ürün fiyatını gayet hak ediyor. 1900 TL'ye 1650 Super alınmaz ama 1500-1600 TL'ye alınır.
1600 TL'ye alacağınız AMD XT ekran kartının 1650 Super'den daha az performans vereceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…