J #JenyX Hectopat Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #11 kerobey dedi: Galax sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. f3turan dedi: Attığım ürün fiyatını gayet hak ediyor. 1900 TL'ye 1650 Super alınmaz ama 1500-1600 TL'ye alınır. 1600 TL'ye alacağınız AMD XT ekran kartının 1650 Super'den daha az performans vereceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan böyle ucuza ekran kartı alınır mı? Amazon.com.tr Diğer sitelerde çok daha pahalı mesela ben bunu buradan alsam sıkıntı çıkar mı başıma? #JenyX dedi: Teşekkürler. Amazon'dan böyle ucuza ekran kartı alınır mı? Amazon.com.tr Diğer sitelerde çok daha pahalı mesela ben bunu buradan alsam sıkıntı çıkar mı başıma? Genişletmek için tıkla... Pardon özür dilerim bu 1650'miş
kerobey dedi: Galax sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. f3turan dedi: Attığım ürün fiyatını gayet hak ediyor. 1900 TL'ye 1650 Super alınmaz ama 1500-1600 TL'ye alınır. 1600 TL'ye alacağınız AMD XT ekran kartının 1650 Super'den daha az performans vereceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan böyle ucuza ekran kartı alınır mı? Amazon.com.tr Diğer sitelerde çok daha pahalı mesela ben bunu buradan alsam sıkıntı çıkar mı başıma? #JenyX dedi: Teşekkürler. Amazon'dan böyle ucuza ekran kartı alınır mı? Amazon.com.tr Diğer sitelerde çok daha pahalı mesela ben bunu buradan alsam sıkıntı çıkar mı başıma? Genişletmek için tıkla... Pardon özür dilerim bu 1650'miş