Hangi GTX 1660'ı almalıyım?

Bütçe
2500

WhitePanda

Hectopat
Herkese selamlar. Bütçem belirttiğim gibi ve aşma imkanım gerçekten çok zor. Almayı düşündüğüm ekran kartı ise 1660 Super.
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X (2500-2600)
Gigabyte GTX 1660 Super Gaming OC (2400-2600)
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming (2300-2400)
MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS (2200-2300)

Stoklar bittiği için ürünlerin linklerini koymadım. Ama yaptığım araştırmalar sonucunda bulduğum fiyatlar parantez içinde belirttiğim şekilde. Önceliğim kalite ve performans içlerinden hangisini önerirsiniz? Ya da aynı fiyat bandına önerebileceğiniz başka ekran kartları var mı? NVIDIA öncelikli.

Son olarak Gigabyte GeForce RTX 2060 OC indirime girmiş. Üstünü çok zor tamamlayacağım onu göz önünde bulundurun lütfen. 1660 Super'den vazgeçip bunu mu alsam daha iyi mi olur?

Işlemci Ryzen 5 2600- anakart MSI B450 almayı düşünüyorum. Cevap ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ventus XS modelini kullanıyorum cidden güzel oyunlar oynayabiliyorsunuz fakat GTA 5, Forza gibi yüksek kaliteli oyunları düşük veya orta seviyede oynamanızı tavsiye ederim öbür türlü kasabilir. Zaten en iyi bütçe olan Ventus XS'dir işlemciyi de tavsiye ederim arkadaşım kullanıyor hızlı diyor. Anakartıda bayağı bir öneririm iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı