Hangi hazır bilgisayar alınmalı?

İlla gerekli değil. Görüntü kalitesi olarak güzel bir fark olur ve o kartın hakkı 2K.

Anladım hocam. Bir sorum daha olacak attığınız monitörün inç değeri biraz az geldi CS2 gibi oyunlarda minimum 24 inç olması gerektiği söyleniyor. Bu monitörü 27 inç seçeneğiyle mi alsam daha iyi olur yoksa 5000 TL'den ucuz önerebileceğiniz başka monitör var mı?

27 inç 1080p hikayeli oyunlar için iyi olur. FPS oyunlarında sıkıntı yaşarsın pikseller gözükür. Görüntü kalitesi 24 inçe göre daha düşük olur.

27 inç 1080p hikayeli oyunlar için iyi olur. FPS oyunlarında sıkıntı yaşarsın pikseller gözükür. Görüntü kalitesi 24 inçe göre daha düşük olur.

Tamamdır çok teşekkür ederim tekrar çok yardımcı oldunuz.

İlla gerekli değil. Görüntü kalitesi olarak güzel bir fark olur ve o kartın hakkı 2K.

Hocam son bir sorum olacak 2k ya yükseltmek için bunu alsam nasıl olur?

Son düzenleme:

Odyssey serisi genel tercih edilmemeli G4 hariç. VA panel bir model ghosting sorunu çok olası tercih etmeyin. Bütçe söyleyin yardımcı olurum.

Odyssey serisi genel tercih edilmemeli G4 hariç. VA panel bir model ghosting sorunu çok olası tercih etmeyin. Bütçe söyleyin yardımcı olurum.

Aklımda tam bir bütçe yok aslında 5000'i fazla geçmemem gerek. Siz mümkün olan en ucuz 2K güzel bir monitörü atabilir misiniz? Olmadı ilk attığınız monitörü alırım çok da sorun çıkaracağını sanmıyorum. Sadece 2K için ne kadar bir fark öderim bilmek istedim.

Zaten sorun çıkarmaz. Şu an en ucuz ve kaliteli bu model var.

Bu biraz tuzlu geldi ilk attığınızı alacağım. Teşekkürler.

Hocam monitör konusunda sıkıntı yok onu alacağım büyük ihtimalle ama Gençer Gaming'i biraz araştırayım dedim Şikayetvar sitesinde hazır sistemler hakkında çok fazla şikayet var. Burada da destekle ilgili büyük sıkıntıları olduğu belirtilmiş destek ekibine ulaşılmıyormuş falan. Biraz tereddütte kaldım açıkçası.

Sıkıntı olmaz. Dünyanın en iyi alışveriş sitesi dediğimiz Amazon'un bile bir sürü şikayeti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…