Hangi hazır sistem alınmalı?

merkestayn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhaba,

Amacım, sistemin güncel oyunlarda orta ayarlarda 60 FPS ve üzeri performans sunması ve en az 3 yıl boyunca beni idare edebilmesi.

1. Sistem:
Model:
THUNDER-7800XT (ITOPYA.COM)
Özellikler: AMD Ryzen 5 7600X / Gigabyte Radeon RX 7800 XT 16 GB / 16 GB DDR5 RAM / 1 TB NVMe M.2 SSD

2. Sistem:
Model:
Zeiron Mirage X32 (Trendyol)
Özellikler: AMD Ryzen 7 5700X / 32 GB RAM / 1 TB NVMe M.2 SSD / 8 GB RTX 4060 / Sıvı Soğutmalı

3. Sistem:
Model:
MSI Gaming PC (Hepsiburada)
Özellikler: Intel i5-14400F (14. Nesil) / 8 GB RTX 4060 / 16 GB DDR5 RAM / 1 TB NVMe M.2 SSD / Windows 11 Pro

Hangi hazır sistemi öneriyorsanız, bununla ilgili yorum yaparsanız çok sevinirim.

Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Sistemi al. 16 GB RAM ekle. 3 yıldan fazla yetecektir.

1 veya 2 olabilir ama ben şahsen 1 derdim gibi.

Pekii İtopya'dan sistemi alınca Windows'u kurmak için şunlardan birini mi almam lazım.

Hayır sadece Windows ISO'su lazım oda Microsoft'un orijinal sitesinde bedava. kurulum videolarını izleyebilirsiniz.

Pekii İtopya'dan sistemi alınca Windows'u kurmak için şunlardan birini mi almam lazı

Evet maalesef onlardan biri gerekli bütün yetkilerin açık olması için. Benim tavsiyem Windows 10 kurman. Windows 11 hiç iyi bir işletim sistemi değil.(Linux kullanmayı da düşünebilirsin öneririm)

Evet maalesef onlardan biri gerekli bütün yetkilerin açık olması için. Benim tavsiyem Windows 10 kurman. Windows 11 hiç iyi bir işletim sistemi değil.(Linux kullanmayı da düşünebilirsin öneririm)
Gerekli değil diye biliyorum.

Linux olmaz alacağız maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…