Hangi hazır sistem tercih edilmeli?

Sizde yanlış hocam.

Hocam o sistemin kendi sunduğu ben özelleştirerek 7800x3D seçmiştim fiyat da o şekilde normalde daha ucuz bir sistem.

Sağdaki bana göre daha iyi anakart işlemci olarak hocam önerim sağ taraf.

Evet sanırım sağdakini alacağım anakart özellikle baya farkediyor gibi. Soğutma ve kasa kısmında biraz daha kötü galiba ama her türlü idare eder. Benim de o daha çok içime sindi

Sizde yanlış hocam.

Sağdaki bana göre daha iyi anakart işlemci olarak hocam önerim sağ taraf.
Sağolun hocam ben de sağ taraftakini daha çok beğenmiştim ama bi emin olayım dedim galiba onu tercih edeceğim.

Sol sistemin RAM'leri daha iyi sağ sistemin anakartı daha güncel ve bence marka olarak daha iyi. Sağ tarafın kasasını Rampage'in alt markası doğal olarak PSU'da o marka o yüzden seçenekler varsa ben olsam kasayı değişirdim. Eğer ki sağdaki sistemin kasası değiştirebiliyorsanız o yoksa soldaki sistemi tercih ederdim.

Soldkinin kasası iyi sağdakinin RAM'i ve anakartı seçim sizin.

İkisi de ortalama, toplama olur mu?
Ben pek anlamadığım için tavsiye sistemleri özelleştirerek bi kasa oluşturmuştum ama toplama da olur tavsiyeniz varsa

Cougar'ı pek araştırmamıştım aslında 750w+ gold görünce sıkıntı çıkarmaz demiştim. Olmadı onu değiştirebilirim. Sizce ciddi bir sıkıntı olur mu Cougar'da.

Bütçe 75-80k arası bişey mi?

Hangi sitenin fiyatlarını alayım yoksa akakçeden en ucuza göre mi heseplayayım?

Hangi sitenin fiyatlarını alayım yoksa akakçeden en ucuza göre mi heseplayayım?
Ve MSI mı yoksa ROG fanısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…