Hangi HDD'yi Kullanmalıyım?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elimde iki adet HDD mevcut. Birisi dahili diğeri ise harici. Dahili olan 7200 RPM, harici olan ise 5400 RPM. İkisi de yaklaşık 5 yıllık. Fakat ben bu harici HDD'nin içini açıp sata girişi ile dahili yaptım. İkisi de 1 TB boyutunda. İlk başta dahili HDD dediğimde 1 adet Bad Sector bulunuyor. İki diskinde testlerini yüklüyorum. Sorum hangisini kullanmalıyım? Sadece oyun amaçlı kullanacağım. İçerisine oyun kuracağım yani. Şimdiden teşekkürler.

Dahili 7200 RPM disk:
Dahili HDD.jpg

Dahili HDD 1.jpg

Dahili HDD 2.jpg

Dahili HDD4.jpg

Sonradan hariciden dahiliye çevirdiğim 5400 RPM disk:

harici hdd 1.PNG

harici hdd 2.jpg

Merhaba arkadaşlar. Elimde iki adet HDD mevcut. Birisi dahili diğeri ise harici. Dahili olan 7200 RPM, harici olan ise 5400 RPM. İkisi de yaklaşık 5 yıllık. Fakat ben bu harici HDD'nin içini açıp SATA girişi ile dahili yaptım. İkisi de 1 TB boyutunda. İlk başta dahili HDD dediğimde 1 adet bad sector bulunuyor. İki diskinde testlerini yüklüyorum. Sorum hangisini kullanmalıyım? Sadece oyun amaçlı kullanacağım. İçerisine oyun kuracağım yani. Şimdiden teşekkürler.

Dahili 7200 RPM disk:
Eki Görüntüle 657472

Eki Görüntüle 657473

Eki Görüntüle 657474
Eki Görüntüle 657475

Sonradan hariciden dahiliye çevirdiğim 5400 RPM disk:

Eki Görüntüle 657476

Eki Görüntüle 657477

Seagate Barracuda 7200RPM 1TB HDD.
Veya Toshiba 7200RPM 1TB HDD.
Kullanın.
#Evde kal Türkiye.
#Sosyal mesafe ve maske.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı