Hangi Hitman 3 paketi alınmalı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba herkese.

Başlıkta da yazdığı gibi Steam üzerinde iki farklı Hitman 3 paketi var.
Ben Hitman 1 ve Hitman 2'ye sahibim.
İlk paket alındığı zaman bazı şeyleri oynamak için diğer paketleri oynama zorunluğu ortaya konmuş. Yorumlarda bunu çok kez gördüm ve okudum.

Aslında geçen ay indirimde almayı düşünüyordum ancak bu paket meselesi kafamı çok karıştırdı.

Mesela ilk pakette de Hitman 1 ile 2'nin paketleri var ancak aynı paketinin benzeri diğer 2. pakette de var. Bu ikisinin farkı ne? Ben sadece Hitman 3 oynamak istiyorum ki zaten Hitman 1 ile 2 bende var. Bu ikinci paketin olayı nedir?

Steam yorumlarında çoğu kişi ana paketi yani ilk paketi aldığı halde bu ikincisi paketi de almayı zorunlu tutmuş oyun.

Hitman 3 oynayan ya da konuyu bilen yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20230502_114708.jpg
    IMG_20230502_114708.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 289
  • IMG_20230502_114721.jpg
    IMG_20230502_114721.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 266
Yanlış anlamadıysam oyun artık tek şekilde satılmıyor. Hepsi bir paket haline gelmiş.

İkinci paketin olayı ise oyuna daha önceden sahip olup sadece Delux Edition paketine sahip olmak isteyenler için.
Anladım. Bir daha ki indirim döneminde almayı düşünüyorum da umarım ilk paketi aldıktan sonra ikinci paketi aldırma zorunluluğu yapmaz. Hali hazırda zaten 1 ile 2 bende var. Sadece Hitman 3 ü oynamak amacındayım.

2. resimdeki pakette sadece Hitman 3 DLC'leri var. 1. pakette ise şu ana kadar çıkmış tüm Hitman oyunlarını bir arada bulunduran paket var. Eğer Hitman 3 oynamak istiyorsan o paket şart ve ne yazık ki Hitman 1 veya 2 sahibi olman o paketin fiyatını düşürmüyor.

2. resimdeki pakette sadece Hitman 3 DLC'leri var. 1. pakette ise şu ana kadar çıkmış tüm Hitman oyunlarını bir arada bulunduran paket var. Eğer Hitman 3 oynamak istiyorsan o paket şart ve ne yazık ki Hitman 1 veya 2 sahibi olman o paketin fiyatını düşürmüyor.
Kısaca Hitman 3 word of assasination paketini almalıyım yanlış anlamadıysam. Hitman 1 ve 2 ye gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı