Hangi Hot Wheels modellerini almalıyım?

Yer
Bursa
Merhaba arkadaşlar, Hot Wheels ticaretine başladım. Alıp arkadaşlara ve internette satacağım fakat hangi Hot Wheels'lar alınır, hangileri değerlidir bunu nasıl anlayacağım? İnternetteki fiyatlara güvenmiyorum. Kimisi 70 TL'ye koyuyor kimisi 2000 TL. Çok farklı olduğu için nasıl anlarım? Çoğunda sh veya sth logo yok.

İnternette olanlar genellikle kazık fiyatlar, değerli olanlar TH ve STH'dir, STH TH'ye göre daha değerlidir. TH olanların altında siyah bir logo STH'nin altında sarı logo vardır. Bunların dışında genellikle Supra, GTR gibi Japon arabalar tutuluyor. Eski kapalı kutu arabalar genellikle değerlidir. Ülkemizde ki Hot Wheels'ler kısa kartta üretilmekte yurt dışındakiler ise uzun kartta üretilmekte bu durumda uzun kartta ki arabalar yine daha değerli oluyor. Bunların dışında fiyatından anlaşılan Premium'lar değerlidir.

İfadeler: GKD

Hocam dün 2 tane özdilekden araç alacaktım 2 side Premium ve uzun karttı arkadaş değerli dedi araçların 2. %50 indirim olması halinde bile 200 TL di kasa da bıraktım sizce gidip ikisini veya 2'sinden birini alayim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…