Hangi Hyperx Cloud Modeli Alınmalı?

Cloud 2 mi? Cloud Alpha mı?

• Oy verenlerin toplamı
    25

anilbaskan9060

Centipat
MSI X470 GAMING PRO Carbon anakartım var. HyperX Cloud 2 ile Cloud Alpha arasında kaldım birinde ses kartı var diğerinde yok fakat yeni sürüm anakartın kendi ses yongasımı daha iyi olur yoksa Cloud 2 mi?

Bütçen varsa Cloud 2 yoksa Cloud silver öneririm. Alpha güzel değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2 kullanıyorum memnunum fakat 7.1 sanal surround olayı biraz pazarlama tekniği birçok rekabetçi oyunda kapatıyorum sesler karışıyor nereden geldiği net belli olmuyor, bazı offline oyunlarda güzel bir ses deneyimi veriyor fakat yıllar öncesinin kulaklığına o kadar para vermezdim. O yüzden Cloud Alpha

Yaklaşık 2 yıldır Cloud 2 kullanıyorum. Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği gibi 7.1 özelliği daha çok pazarlama taktiği. Ses kartın iyiyse alpha almanı tavsiye ederim.

Yaklaşık 2 yıldır Cloud 2 kullanıyorum. Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği gibi 7.1 özelliği daha çok pazarlama taktiği. Ses kartın iyiyse alpha almanı tavsiye ederim.
Anakartın kendi ses kartı Realtek® ALC1220 Codec bu var yeterli olur mu bilgim yok o yüzden kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…