H High Sierra Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 761 Çözümler 3 13 Mayıs 2022 #11 Kgngksnn dedi: Hocam kendi altyapıları olmadığı için sormadım. Türk Telekom fiber altyapısı mevcut. Genişletmek için tıkla... Superonline Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden de hizmet veriyor diye sormuştum. Hayırlısı olsun.
Kgngksnn dedi: Hocam kendi altyapıları olmadığı için sormadım. Türk Telekom fiber altyapısı mevcut. Genişletmek için tıkla... Superonline Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden de hizmet veriyor diye sormuştum. Hayırlısı olsun.
Kgngksnn Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 270 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Asus PRIME A520M-K Ryzen7 5700G MSI RX 6700 XT 2x8 GB XPG Adata Gammix D30 RAM Performax 650W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Quality 13 Mayıs 2022 #12 High Sierra dedi: Superonline Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden de hizmet veriyor diye sormuştum. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bunu değerlendireyim muhakkak. Teşekkürler High Sierra dedi: Superonline Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden de hizmet veriyor diye sormuştum. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam aradım görüştüm Superbox temsilcisi ile. Telekom'un fiber altyapısı olduğu için ADSL ve VDSL hizmet sağlayamıyorlarmış. Eğer Telekom'un ADSL altyapısı olsaydı bu durum gerçekleşebilirmiş. Son düzenleme: 13 Mayıs 2022
High Sierra dedi: Superonline Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden de hizmet veriyor diye sormuştum. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bunu değerlendireyim muhakkak. Teşekkürler High Sierra dedi: Superonline Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden de hizmet veriyor diye sormuştum. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam aradım görüştüm Superbox temsilcisi ile. Telekom'un fiber altyapısı olduğu için ADSL ve VDSL hizmet sağlayamıyorlarmış. Eğer Telekom'un ADSL altyapısı olsaydı bu durum gerçekleşebilirmiş.