Hangi internet markası daha iyi?

MuzTea

Hectopat
Merhaba internetim 0.10 Mbps oldugu için ve sonunda taahhutumuzde bittigine gore yeni bir internet almamizin zamani geldi. TurkNet'e baktim 60Mbps download 8Mbps upload 100TL. Millenicom 35 Mbps download 6 Mbps upload 95 TL. NetSpeed 60Mbps download 8Mbps upload 95TL ama NetSpeed'e guvenemiyorum. Aranizda kullanan ve memnun olan varsa soyleyebilir. Bunlarin musteri hizmeleri vs. nasıl soylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak hepsi aynı hızları verir ama bence TurkNet

Türk Telekom 35MB sınırsız iyi vallahi bir tek tuvalet de çekmiyor.

Türk Telekom ismini gördüğünüz yerden koşarak uzaklaşın, aman diyim yanlışlıkla tercih edersiniz falan Allah korusun. Turknet iyidir. Gibirnet ve comnet miydi iki yeni ISS var onlara da bir göz atabilirsin. Son zamanlarda çok fazla memnun insan gözlemliyorum bu firmalardan.

Dostum TurkNet'e başvuru yapana kadar çok ilgileniyorlar, arıyorlar, arayabiliyorsun. Ama devamında ulaşmak çok zor oluyor. Kullanıcılar genel olarak memnun ama ben başvuru yapayım demiştim başıma bunlar gelmişti. Sanırım sadece mesaj kanalı ile iletişime geçiyorsun başvuru tamamlandıktan sonraki süreçte. Hepsinin sağlayıcısı Türk Telekom. Tercihini buna göre yap derim.

TurkNet iyidir. Eğer memnun kalmazsanız istediğiniz zaman taahütünuz olmadığından ayrılabilirsiniz ve hiçbir ek ücret ödemezsiniz.

Kanka bir ara 3 ay boyunca falan internet hızı 0.5MB arası dolaşıyordu inanır mısın? Her gün çıldırıyordum neyse komik olan sokağın başında ki kutu arızalıymış onu yapmaya geldiler neyse şu an mutluyum vallahi bir sorun görmedim. Fiber için kablo getirdiler onu da birkaç aya yapacaklardı ama tık yok, sanırım bir tek ben memnunum Türk Telekom'dan
Wi-Fi'nin ISS ile bir alakası yok insanları yanlış yönlendirmeyin.

Benim yazdığım metin insanları yanlış mı yönlendirecek? ben sadece Türk Telekom'dan memnun olduğumu söyledim neden yanlış anlamak istiyorsunuz?

Adamın demek istediği internet çekim gücünün internet paketiyle alakasının olmadığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…