ben turk telekomda 100mbps icin 650 veriyorumAltyapı yok mu? 24'e 600 soygun resmen. Ben 1Gbps yanılmıyorsan 700 veriyorum, gerçi yeni döneme girmedi daha da olsun maksimum bin lira.
Nasil sorgulayabilirimAltyapı sorgulaması yapın. Adresinize en uygun hangisi çıkıyorsa onu alabilirsiniz.
Altyapiyi nasil kontrol edebilirizAltyapı yok mu? 24'e 600 soygun resmen. Ben 1Gbps yanılmıyorsan 700 veriyorum, gerçi yeni döneme girmedi daha da olsun maksimum bin lira.
Altyapiyi nasil kontrol edebiliriz
Altyapiyi sorguladım turknet 700 istiyor turkcele falan bakmadim bile turknet böyleyse diye ama turk telekom da cok iyi bisey sunmuyor ne yapacagim bilmiyorum.İnternet sağlayıcısının websitesinden kontrol edebilirsiniz.
turkcell'de online'a özel ilk iki ay ücretsiz kampanyalar var. 50 mbps fiberi 550'ye sunuyolar. tt ise en kazığı. en uygunu kablonet ve turkcell, güncel olarak. turknet'in yanısıra turkcell, tt, vodafone, kablonet'i de sorgulayın mutlakaAltyapiyi sorguladım turknet 700 istiyor turkcele falan bakmadim bile turknet böyleyse diye ama turk telekom da cok iyi bisey sunmuyor ne yapacagim bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.