Hangi internet sağlayıcı alınmalı?

Tam olarak neredesiniz? Söyleme imkanınız var mı?

Yazılanlardan anladığım kadarıyla evinde sadece Türk Telekom altyapısı var ve bu altyapı ADSL ve VDSL destekli. Superonline gibi diğer firmalar da Türk Telekom kablosundan hizmet veriyor. Bence Türknet ve benzeri bir sağlayıcıdan VDSL hizmet al. Bu devirde ADSL bence artık kullanılmamalı.

Altyapıların günlük hayatta verebildiği maksimum hızlar:
ADSL: 16Mbps download 1Mbps upload.
VDSL: 100Mbps download 4Mbps upload. (Yanlız VDSL altyapının merkezine uzaktan bu hızı alamazsın. Yine de minimum 24Mbps gelir.)

Teşekkürler. Hem 3 4 ay evde olmayacağınız için hem de yeter artık dediğimiz için kapattık. 1.1MB indirme alıyordum. Aşırı baydı. TürkNet'e tekrar bakacağım. Teşekkürler.

O da yeterli bir miktar. 24Mbps'de tamam diyebiliriz. Superonline altyapı sorgusunda ADSL olarak gösteriyor. VDSL yaparlar mı bilmiyorum. Arayıp öğreneceğim. Teşekkürler.

Türk Telekom altyapısı mevcut. HiperNet yazıyor sorgulamada. Fakat fiyatları abartı geliyir bana. Teşekkürler. Son çare tekrar Türk Telekom bağlatmak gibi duruyor. Teşekkürler.

Benim internet değerlerim böyle ve ben buna 65 TL ödüyorum aslında o kadar pahalı değil. Uygun fiyatlar var.

Eki Görüntüle 651779

Benim internet değerlerim böyle ve ben buna 65 TL ödüyorum aslında o kadar pahalı değil. Uygun fiyatlar var.

Anladım. Bakacağım tekrar. Teşekkürler.

Adana/Seyhan. yakıniz bayağı . Ama internet altyapıları bölgesel olur. Kendi bolgeni sorgulanan lazim.

Doğru. Bana kalsa tarsus Adana ilçesi olmalı da neyse. Tekrar gözden geçirdim. Superonline ADSL Türk Telekom HiperNet TürkNet ise 35Mbps veriyor. Aslında bir mahalle ötede oturan arkadaşım Kablonet kullanıyor fakat burada altyapısının olmadığını söylediler. Bilmiyorum ne yapacağım. Yine Türk Telekom olacak gibi. Kargo ile imza işine falan girmek istemiyorum. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…