Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 11 Temmuz 2021 #21 Patrick90 dedi: Download değerleri sabitmi yoksa kafasına esersemi Genişletmek için tıkla... Ben normalde 97 MB alıyorum ama bazen 40 MB'ye de düşüyor. Ve ping değerlerim çok fazla.
Patrick90 dedi: Download değerleri sabitmi yoksa kafasına esersemi Genişletmek için tıkla... Ben normalde 97 MB alıyorum ama bazen 40 MB'ye de düşüyor. Ve ping değerlerim çok fazla.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #22 Patrick90 dedi: Download değerleri sabitmi yoksa kafasına esersemi Genişletmek için tıkla... Akşamları sadece 4-5 Mbps düşme oluyor ortalama 20 Mbps alıyorum upload sabit 4.6 Mbps.
Patrick90 dedi: Download değerleri sabitmi yoksa kafasına esersemi Genişletmek için tıkla... Akşamları sadece 4-5 Mbps düşme oluyor ortalama 20 Mbps alıyorum upload sabit 4.6 Mbps.
P Patrick90 Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #23 Ynka dedi: Ben normalde 97 MB alıyorum ama bazen 40 MB'ye de düşüyor. Ve ping değerlerim çok fazla. Genişletmek için tıkla... Firma kaynaklımı yoksa sizdenmi kaynaklı ping değerleriniz?
Ynka dedi: Ben normalde 97 MB alıyorum ama bazen 40 MB'ye de düşüyor. Ve ping değerlerim çok fazla. Genişletmek için tıkla... Firma kaynaklımı yoksa sizdenmi kaynaklı ping değerleriniz?
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 11 Temmuz 2021 #24 Patrick90 dedi: Firma kaynaklımı yoksa sizden mi kaynaklı ping değerleriniz? Genişletmek için tıkla... Benden büyük ihtimal oturdugum bina eski kaldırmıyormuş yüksek hızları yani öyle diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor.
Patrick90 dedi: Firma kaynaklımı yoksa sizden mi kaynaklı ping değerleriniz? Genişletmek için tıkla... Benden büyük ihtimal oturdugum bina eski kaldırmıyormuş yüksek hızları yani öyle diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor.
P Patrick90 Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #25 Ynka dedi: Benden büyük ihtimal oturdugum bina eski kaldırmıyormuş yüksek hızları yani öyle diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Son bir soru daha sorayım müsade istiyeyim. Toplamda Superonline kaça maal olur? (Kurulum v.s)
Ynka dedi: Benden büyük ihtimal oturdugum bina eski kaldırmıyormuş yüksek hızları yani öyle diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Son bir soru daha sorayım müsade istiyeyim. Toplamda Superonline kaça maal olur? (Kurulum v.s)