Hangi internet sağlayıcısı sorunsuz?

Daha fazla  
Merhaba. Biz yaklaşık 5 senedir Türk Telekom kullanıyoruz ev interneti olarak ama tarife süremiz bitti bize teklifleri 70 Mbps sınırsız internet ve 500TL istiyorlar. Ben şahsen bu Mbps'ye bu fiyatı vermem başka öneri öleceğininiz bir sağlayıcı var mı? Şunu da ekleyeyim. Bizim ev çok köşe bir noktada normal telefonla dahi çok zor konuşuyoruz çünkü çekmiyor evin içinde bunu da söyleyeyim. Yani güçlü verici ve alıcıları olması lazım.

Vodafone fiber 100 Mbps kullanıyorum memnunum.

Merhaba. Biz yaklaşık 5 senedir Türk Telekom kullanıyoruz ev interneti olarak ama tarife süremiz bitti bize teklifleri 70 Mbps sınırsız internet ve 500TL istiyorlar. Ben şahsen bu Mbps'ye bu fiyatı vermem başka öneri öleceğininiz bir sağlayıcı var mı? Şunu da ekleyeyim. Bizim ev çok köşe bir noktada normal telefonla dahi çok zor konuşuyoruz çünkü çekmiyor evin içinde bunu da söyleyeyim. Yani güçlü verici ve alıcıları olması lazım.
Sosyalde yasaklı olan bir internet sağlayıcısı var(yasak olma sebebi cidden çok saçma). 1 yıldır kullanıyorum internetim 1 kere bile kesilmedi ve hala en ucuz 100mbps veren sağlayıcı.

63 Mbps teklif ediyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-26 175116.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-26 175116.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 46
Comnet'te bir sorun yaşadığınızda üstlerine giderseniz üyeliğinizi iptal ediyorlar. Netbone bakabilirsin veya euronet. Euronet hakkında pek bilgi yok ama forumlarda çok okudum netbone övülüyor. Ben de zamlardan dolayı değiştirdim. Netservices firmasına geçtim. Geçer geçmez yani geçtikten 6 saat sonra DSL bağlantım koptu. Arıza kaydı açıldı. TT altyapısı olduğu için ekip yoklaması gerekiyor arka planda tutuyorlar. Bu da bi sıkıntı. Firmanın biraz güçlü olması lazım sanırım.

Hocam 500 TL'ye TurkNet önerebilirim aslında ama tabii ki GigaFiber destekliyorsa alt yapınız Türk Telekom babiş 24 Mbps hıza 750 TL ödüyorduk ve evinizde telefon falan çekmiyorsa ne alırsanız alın büyük ihtimal yine çekmeyecek.

Hocam 500 TL'ye TurkNet önerebilirim aslında ama tabii ki GigaFiber destekliyorsa alt yapınız Türk Telekom babiş 24 Mbps hıza 750 TL ödüyorduk ve evinizde telefon falan çekmiyorsa ne alırsanız alın büyük ihtimal yine çekmeyecek.

Yo şu an Türk Telekom çok güze çekiyor bir terslik yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı