Hangi internet sağlayıcısından memnun kalınır?

Hangi internet sağlayıcıdan memnun sunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    40

Emrebeyx

Hectopat
Hangi internet sağlayıcısından memnun kalınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu altyapınıza göre değişebilecek olan bir soru. Yakın zamanda TT'den TurkNet'e geçtim. Altyapım değişmedi sadece hızım arttı. TT altyapım iyi olduğu için TurkNet'te de sıkıntı çıkmıyor.

süperonlineden memnun kalmıyorsanız(performans-ping vs) olarak hiç birinden memnun kalamazsınız bence. fiyat performans olarakta tabi ki türknet. fiyat 2. planda ise süperonline.

TurkNet anlamsız zamanlarda kesintiye uğruyor fiyatı 139 TL oldu fakat diğer tüm firmaları toplasak TurkNet etmez 10/8 diyebilirim.

Türk Telekom asla.

Türk Telekom kullanıyordum. 35Mbit'ten fazlasını vermeyip bir de yüksek fiyat tarifesi yüzünden TurkNet'e geçtim. TTNET'te ping kesilme sorunu hiç yaşamadım ama hız ve yüksek fiyat beni diğer operatörlere itti.
TurkNet'te 100Mbit 100 TL Telekom'dan sonra olağanüstü gelmişti. Fakat geçtikten 3-4 ay sonra kesilmeler ve ping sorunları (bazen haftada 1 kere bazen günde 5 kere) canımı çok sıkmaya başladı. Sabrettim düzeltirler bir şeyler yaparlar diye. Ekip gönderdik ekip gönderdik diye diye 1 seneye yakın bekledim. En sonunda artık her gün kesilme yaşamaya başlayınca Netspeed'e geçtim.
Şuan yaklaşık 2 aydır Netspeed kullanıyorum 100Mbit 130 TL civarı. Henüz hiç ping ve kesilme sorunu yaşamadım. Umarım yaşamam.

Bizim internet 12 mbit ama bende 1mbit bile çekmiyor bizim ailede kimsede diyorum değiştiren ailem:YOK ÇOK HIZLI!!!.

Arkadaşların dediği gibi altyapına bağlı durum göknet sitesinden altyapı sorgulama yaptığında ne çıktığına göre değişir. Fiber varsa direkt geç TurkNet'e DSL ise santral mesafesine bak ADSL ve VDSL uzaklığı farklıdır eğer ki tahmini hızın çok az santral e uzaklık fazla ise Turkcell Superonline'a geçmeni öneririm. Çünkü yeni altyapı getiriyorlar ama tarifeleri çok pahalı.

Kablonet'in fiyatları yüksek değil mi? O fiyata daha iyi hizmet sunan İSS'ler mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…