Hangi internet sağlayıcısını alacağıma nasıl karar veririm?

Merhaba ben şahsi olarak Türk Telekom kullanıyorum herkes gibi fazlaca sıkıntı çekmedim pingim ve internet hızım çoğu zaman sabitti. Fakat arada sıkıntı çıkarıyor tabii ki aslında bu konuda çok bilgili değilim fakat çoğu kişinin kullanıpta memnun olduğunu gördüğüm TurkNet'i tavsiye edebilirim her şeyi bir yana belirli bir fiyata altyapının desteklediği maksimum hızı alabiliyorsunuz bence gayet iyi bir özellik fakat tekrar belirtiyorum benim gözlemlediğim böyle burada TurkNet veya başka internet sağlayıcıları kullananlar size çok daha yardımcı olacaktır. İyi forumlar :)

Yeni bir eve taşınıyoruz internet alacağız ama hangi interneti alacağımıza dair bir fikrimiz yok buraya danışmak istedim.

Bölgenizde en yüksek altyapı hızına sahip internet sağlayıcısıni tercih etmeniz iyi olacaktır ama ne olursa olsun Türk Telekom'dan uzak durun derim eğer altyapı varsa önerim TurkNet olacaktır.

Eğer GigaFiber altyapınız yoksa TurkNet önermen malum son zamdan sonra belimizi büker hale geldi ben GIBIRNet'e geçtim TurkNet ile tamamen aylık aylık 100 TL
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada video var bakabilirsin.

Eğer GigaFiber altyapınız yoksa TurkNet önermen malum son zamdan sonra belimizi büker hale geldi ben GIBIRNet'e geçtim TurkNet ile tamamen aylık aylık 100 TL
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada video var bakabilirsin.

Gıbırnet önermek forumda yasaklandı diye biliyorum forumda bot basatığı için.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16,9 KB · Görüntüleme: 51

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı