100 Güldüren Kampanyası | Türksat İnternet bunu öneririm altyapınız varsa. Altta numara olcak onu arayıp adresinizi vererek öğrenebilirsiniz.Türk Telekom taahhütüm yeni bitti ve yeni bir İnternet sağlayacısına geçmek istiyorum. Sizce hangisine geçmeliyim?
İstanbul'da yaşıyorum. Bulunduğum yerde 85 Mbps'e kadar İnternet hızı alabiliyorum.
Fiyatlar Türknet'e göre çok pahalı. Benim önerim TürkNet. Abone olmak biraz yorucu ama yapabilirseniz çok iyi verim alırsınız.100 Güldüren Kampanyası | Türksat İnternet bunu öneririm altyapınız varsa. Altta numara olcak onu arayıp adresinizi vererek öğrenebilirsiniz.
100 mpbs e kadar internet sağladıklarını söylüyor türksat buna rağmen oyunlarda sorun mu çıkartıyor?Oyun oynayan birisi iseniz turksat onermem cok paket kaybi var ve NAT Type : Strict problemi var musteri destek les 4 kere sorun cozulmesi icin aradim hala duzeltmediler.
Bende başlarda türknet düşünüyordum ama şuan kullanan çoğu kişi şikayetçiymiş. Müşteri temsilcileri sıkıntılıymış, sürekli kesintiler oluyormuş ve kurulum süresi 1 ayı bulabiliyormuş. Bunları duyduktan sonra vazgeçtim.Fiyatlar Türknet'e göre çok pahalı. Benim önerim TürkNet. Abone olmak biraz yorucu ama yapabilirseniz çok iyi verim alırsınız.
Kesinti olmamasını istiyorum. Türk Telekom bu konuda çok iyi aslında kesinti olmuyor ama şimdi taahhüt bitince fiyatları bayağı arttı.Ben millenicom'u öneriyorum arada bir kesiliyor ama bu kesinti benim altyapımdan dolayı da olabilir.
100 Mbps'e kadar İnternet sağladıklarını söylüyor Türksat buna rağmen oyunlarda sorun mu çıkartıyor?
Bende başlarda TürkNet düşünüyordum ama şu an kullanan çoğu kişi şikayetçiymiş. Müşteri temsilcileri sıkıntılıymış, sürekli kesintiler oluyormuş ve kurulum süresi 1 ayı bulabiliyormuş. Bunları duyduktan sonra vazgeçtim.
Kesinti olmamasını istiyorum. Türk Telekom bu konuda çok iyi aslında kesinti olmuyor ama şimdi taahhüt bitince fiyatları bayağı arttı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.