Geri dönüşünüz için teşekkürler hocam. Bu ISS'ye geçmek isteyenler için iyi kötü bir rehber oldu, kısacası konunuz amacına ulaştı. 25 bin görüntülenme almış konunuz zaten 111 mesaja göre çok iyi oran bu.
www.technopat.net
GIBIRNet için bu konuyu atabilirim size. Kendiniz karar verirsiniz.
Fiyat sıkıntı değil ise Turknet öneririm. Teknik konularda kendimce bilgim bulunmakta ve çoğu firmayı kullanmış biriyim. Netspeed müşteri hizmetleri bilgi konusunda çok eksik, Gıbırnet için konuşmaktan çok forumdaki konuları örnek gösterebilirim. Millenicom ise mevcut müşterilerine fahiş şekilde zamlar yaparken yeni müşteri çekmek için fiyat üzerinden oynama yapıyor. Tüm bu ISS leri toplayıp Türk Telekom hizmet kalitesini beklemek doğru olmayacaktır. Altyapı türünün nedir?
Müşteri hizmetleri iyi olan bir firma tercih etmek en iyisi. Turknet mesela satarken 50 kere aramayı bilir ama hata için aradığınızda 1 tane muhatap bulamazsınız.
TurkNet kullanıyorum şu ana kadar kullandığım en kusursuz, en ilgili sağlayıcı. Superonline asla ama asla önermiyorum eziyet etti bana. DSmart ve TT de önermem onlar da aynı şekilde acı çektirdi.