Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyiz?

Daha fazla  
Şu anda Kablonet fiber 100e 20 kullanıyorum. Fazla memnun degilim ping degerinden. Hangi internet saglayıcısını seçmeliyim? Türk Telekom fiber var, TurkNet fiber var (Türk Telekom altyapısı), Superonline fiber yok. Cevaplarınızı bekliyorum. En iyi ping alabileceğim, sağlam bir internet.

Kim ne derse desin Türk Telekom en ideali. Özellikle kablolu kullanırsan çok rahat edersin bazı insanlar çok tepki veriyor diye düşünüyorum.

Altyapı varsa ben Superonline tercih ettim bütün adreslerimde. Bölgeye, zamana ve ihtiyaca göre değişir bu sorunun cevabı. Bu zamana kadar Superonline dedim ama yarın ne diyeceğim belirsiz.

türk telekom altyapısı kullanmaz mı bunlar yoksa kendi mi

Altyapı varsa ben Superonline tercih ettim bütün adreslerimde. Bölgeye, zamana ve ihtiyaca göre değişir bu sorunun cevabı. Bu zamana kadar Superonline dedim ama yarın ne diyeceğim belirsiz.
malesef yok

bu sağlayıcıların cogu türk telekom altyapısı kullanmıyor mu? milleni , fixnet , netspeed fln
yoksa kendilerinin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…