Hangi internet servisi daha iyi?

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Taşınacağım binada Comnet, Türk Telekom ve Superonline altyapıları var. 100Mbit fiber veriyorlar, hangisi daha iyidir? Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Türknet öneririm peşin ödeme ile.

Herkese iyi, sağlıklı günler. Taşınacağım binada Comnet, Türk Telekom ve Superonline altyapıları var. 100Mbit fiber veriyorlar, hangisi daha iyidir? Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Fiber desteğin var zaten. TurkNet tercih et.

2016'dan beri Türk Telekom kullanıyorum. Bi' süre çok sıkıntılar çektirmişti ama sonradan bayağı bi' düzeldi. Şu anda 35Mbps alıyorum ve herhangi bi' problem de olmuyor. Önermekten korkarım Türk Telekom'u. Genelde TurkNet'i över herkes. İyidir diyorlar. Taahhütsüz olayı çok önemli. Buna dikkat etmenizi öneririm.

Her şey gibi internet de şans işi :d ama bende TurkNet tavsiye ederim kullanan birisi olarak.

Türknette 100mbit VDSL var. Arayıp konuştuğumda modem vermediklerini söylediler. Bu şaşırttı açıkçası Türk Telekom ve tukcell ile daha konuşmadım. Türk Telekom da fiber gösteriyor. Nasıl ilerlemeliyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…