yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Haziran 2021 #11 Littman dedi: Letgo'da yüz yüze görüşmek yerine kargoyla gönderim yapılıyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Size ve alıcıya kalmış.
Littman dedi: Letgo'da yüz yüze görüşmek yerine kargoyla gönderim yapılıyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Size ve alıcıya kalmış.
Littman Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #12 Tamamdır teşekkürler.
Yilmaz04 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Maltepe, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #13 Ben Letgo'da 8 ayda yalnızca bir telefon adaptörü ve iPhone kulaklık adaptörü satabilmiştim ikisini de aynı kişi almıştı ve 18 yaş altı olduğumu duyunca da pek hoşgörülü davranmamıştı. Letgo'da fazla satılmıyor. En iyisi sahibinden.com bence.
Ben Letgo'da 8 ayda yalnızca bir telefon adaptörü ve iPhone kulaklık adaptörü satabilmiştim ikisini de aynı kişi almıştı ve 18 yaş altı olduğumu duyunca da pek hoşgörülü davranmamıştı. Letgo'da fazla satılmıyor. En iyisi sahibinden.com bence.