A amd007 Ziyaretçi 14 Aralık 2014 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4 mü, 3 mü, yoksa 2 mi? Görüşleriniz nelerdir? (Daha bir video yok fakat destek olursanız mutlu da olurum)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4 mü, 3 mü, yoksa 2 mi? Görüşleriniz nelerdir? (Daha bir video yok fakat destek olursanız mutlu da olurum)
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 14 Aralık 2014 #2 Bence 2/ortadaki daha güzel.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2014 #3 Bence en alttaki (2.intro) daha hoş görünüyor. Ama en alttaki introda ses biraz yüksek gibi kulağımda kulaklık vardı beni aşırı derece korkuttu.
Bence en alttaki (2.intro) daha hoş görünüyor. Ama en alttaki introda ses biraz yüksek gibi kulağımda kulaklık vardı beni aşırı derece korkuttu.
Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2014 #4 Ben ortada olanı beğendim sade ve güzel diğerlerinde gereksiz efekt var
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2014 #5 Ortada ki daha güzel.