Hangi iPad alınmalı?

Keremer

Hectopat
Hangisi daha iyi? İlk linkte Apple pen dahil 35 bin civarı bir fiyata geliyor. Bütçe bu civarl.arda. Ders çalışmak, bazen not tutmak, Dizi film video izlemek için kullanacağım. Ömürlük olsun istiyorum. İleride bilgisayar mühendisliği yaparken kullanmak istiyorum. Taksitle alacağım.

Enerji oyun oynamak istiyorsan kesinlikle M.2 almalısınız ama belirttiğiniz şeyleri tek yapacaksanız 4. nesil alın hem paranız cebinizde kalır hem de isteklerinizi daha uygun ayağınıza getirmiş olursunuz.

iPad Air M.2 11" kullanıcısıyım. Hızı falan inanılmaz da IPS ekran beni rahatsız ediyor. iPhone 11 kullanan arkadaşım (IPS 60Hz) çok güzel diyor ama ben beğenmiyorum (Samsung A52 super AMOLED 90Hz)

Bu kişiden kişiye değişir IPS ekran bakış açımız değişsede görüntü kalitesini değiştirmeyen bir özelliktir bu özellik bazı kişilerde insanların gözünü yorabilir ve ayrıyetten alışık olmadığı için rahatsız olabilir.

Hangisi daha iyi? İlk linkte Apple pen dahil 35 bin civarı bir fiyata geliyor. Bütçe bu civarl. Arda. Ders çalışmak, bazen not tutmak, dizi film video izlemek için kullanacağım. Ömürlük olsun istiyorum. İleride bilgisayar mühendisliği yaparken kullanmak istiyorum. Taksitle alacağım.

Üniversite öğrencisi miisniz.

Yani profesyonel çizim vs. yapmicaksan ders, not vs için ipad pro çok gereksiz. Ipad 10. nesil veya Ipad air fazlasıyla yeter de artar.

Hangisi daha iyi? İlk linkte Apple pen dahil 35 bin civarı bir fiyata geliyor. Bütçe bu civarl. Arda. Ders çalışmak, bazen not tutmak, dizi film video izlemek için kullanacağım. Ömürlük olsun istiyorum. İleride bilgisayar mühendisliği yaparken kullanmak istiyorum. Taksitle alacağım.

Üniversite öğrencisi isen 33K ya iPad Air 13inch + pencil pro alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı