Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Bu çok kişisel bir konu ama çok arada kaldım. Telefonu adlığımda bu tarz kılıflar kullanmak istiyorum. CaseKİdükkan Iphone 13 Ile Uyumlu Lansman Kılıf A Class - Koyu Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol Yeşil rengi gerçekten çok güzel fakat kılıflarla uyumsuz olacağını düşünüyorum. Siyaha gelirsek, düz siyah biraz sıkıcı olur. Beyaz aslında güzel fakat çok kirlenir gibime geliyor. Sizin önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Bu çok kişisel bir konu ama çok arada kaldım. Telefonu adlığımda bu tarz kılıflar kullanmak istiyorum. CaseKİdükkan Iphone 13 Ile Uyumlu Lansman Kılıf A Class - Koyu Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol Yeşil rengi gerçekten çok güzel fakat kılıflarla uyumsuz olacağını düşünüyorum. Siyaha gelirsek, düz siyah biraz sıkıcı olur. Beyaz aslında güzel fakat çok kirlenir gibime geliyor. Sizin önerileriniz nelerdir?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.022 Çözümler 27 Yer Adana 9 Temmuz 2024 #2 Şeffaf kılıf ya da siyah kılıfla çok güzel olur bence.
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 izoo dedi: Şeffaf kılıf ya da siyah kılıfla çok güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... hangi renginde hocam?
izoo dedi: Şeffaf kılıf ya da siyah kılıfla çok güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... hangi renginde hocam?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.022 Çözümler 27 Yer Adana 9 Temmuz 2024 #4 Cronus.xy dedi: Hangi renginde hocam? Genişletmek için tıkla... Yeşil renk hocam.