Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.874 Makaleler 3 Çözümler 9 13 Ağustos 2025 #21 EnesEfe dedi: Evet hocam merak ettiğim buydu hani demek ki çok fark ediyor. Ama Pro veya Max arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Önermemim ana sebebi soğutma bloğunun değişmesi 15 Pro serisinde yaşanan problem gibi bir problem görmedim.
EnesEfe dedi: Evet hocam merak ettiğim buydu hani demek ki çok fark ediyor. Ama Pro veya Max arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Önermemim ana sebebi soğutma bloğunun değişmesi 15 Pro serisinde yaşanan problem gibi bir problem görmedim.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2025 #22 neolduiste dedi: iPhone 13 pro hem daha uygun hemde iş görür bence Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırı yok sanırım hem 6 yıl kullanıcam beni zorlayabilir gibi. KeremGnyzu dedi: Sondaki iPhone ithalatçı garantili. Ayrıca iOS zorunlu mu? Bu fiyatta IPhone'lere göre çok iyi Android'ler var. Genişletmek için tıkla... Hemen hepsi ithalatçı garantiliydi. Ne farkı oluyor
neolduiste dedi: iPhone 13 pro hem daha uygun hemde iş görür bence Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırı yok sanırım hem 6 yıl kullanıcam beni zorlayabilir gibi. KeremGnyzu dedi: Sondaki iPhone ithalatçı garantili. Ayrıca iOS zorunlu mu? Bu fiyatta IPhone'lere göre çok iyi Android'ler var. Genişletmek için tıkla... Hemen hepsi ithalatçı garantiliydi. Ne farkı oluyor
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.137 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #23 EnesEfe dedi: Hocam sıfırı yok sanırım hem 6 yıl kullanıcam beni zorlayabilir gibi. Hemen hepsi ithalatçı garantiliydi. Ne farkı oluyor Genişletmek için tıkla... Yurt dışından getirilmiş demek oluyor.
EnesEfe dedi: Hocam sıfırı yok sanırım hem 6 yıl kullanıcam beni zorlayabilir gibi. Hemen hepsi ithalatçı garantiliydi. Ne farkı oluyor Genişletmek için tıkla... Yurt dışından getirilmiş demek oluyor.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2025 #24 KeremGnyzu dedi: Yurt dışından getirilmiş demek oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntılar yaratabilir?
KeremGnyzu dedi: Yurt dışından getirilmiş demek oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntılar yaratabilir?
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.137 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #25 EnesEfe dedi: Ne gibi sıkıntılar yaratabilir? Genişletmek için tıkla... Garantisini ithal eden firma sağlıyor onlar da belli başlı servislerle anlaşıyor yani Apple sana garanti vermeyecek gibi bir şey.
EnesEfe dedi: Ne gibi sıkıntılar yaratabilir? Genişletmek için tıkla... Garantisini ithal eden firma sağlıyor onlar da belli başlı servislerle anlaşıyor yani Apple sana garanti vermeyecek gibi bir şey.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2025 #26 KeremGnyzu dedi: Garantisini ithal eden firma sağlıyor onlar da belli başlı servislerle anlaşıyor yani Apple sana garanti vermeyecek gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Arada baya fiyat farkı var ama.
KeremGnyzu dedi: Garantisini ithal eden firma sağlıyor onlar da belli başlı servislerle anlaşıyor yani Apple sana garanti vermeyecek gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Arada baya fiyat farkı var ama.
Michael Tovnley Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #27 16e kullanabilirsin 16pro/max ile aynı yıl güncelleme alacak. 6 yıl yeter sana 40k.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #28 Emin Dmr dedi: Eğer bütçeniz yetiyorsa Pro serilerini almanız mantıklı. Düz serileri almakta pek mantık yok Pro'ya bütçe yetiyorsa. Genişletmek için tıkla... İş görüyorsa ve gündelik ise amacını yerine getirmiyorsa pro almak saçma zaten?
Emin Dmr dedi: Eğer bütçeniz yetiyorsa Pro serilerini almanız mantıklı. Düz serileri almakta pek mantık yok Pro'ya bütçe yetiyorsa. Genişletmek için tıkla... İş görüyorsa ve gündelik ise amacını yerine getirmiyorsa pro almak saçma zaten?