Hangi iPhone modeli alınmalı?

sawitcher7

Decapat
Daha fazla  
Daha önce hangi telefonu almam gerektiği hakkında konular açmıştım. Orada Android olan başka modellerden de bahsetmiştim ancak mağazada kendi gözümle de inceledikten sonra bahsettiğim 14T Pro ve S24 modellerini almaktan vazgeçtim. Şimdi yurt dışı kayıtlı bir iPhone almayı düşünüyorum ama hangi modeli almam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Hem kamera hem oyun hem de batarya anlamında iyi olmasını istiyorum. Yurt dışı iPhone'larda fiyatlar şu şekilde: 13 Pro Max 22000 TL, 14 Pro 26000 TL, 15 Pro 30000 TL, 15 Pro Max 38000 TL, 16 Pro 40000 TL. Sizce bu fiyatları göz önünde bulundurduğumda hangisi daha mantıklı ve yurt dışı IPhone'ların IMEI problemleri de var galiba, mecbur yanına bir tanede iPhone 6 alacağım galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütce yazında ona göre öneri yapalım hocam.

Bütçe yazında ona göre öneri yapalım hocam.

Bütçemi bilerek belirtmedim hocam batarya oyun performansı ve kamera anlamında en tatmin edici hangisiyse onu alacağım ama 16 Pro alacak kadar bütçemi zorlayabilir miyim emin değilim.

Bütçemi bilerek belirtmedim hocam batarya oyun performansı ve kamera anlamında en tatmin edici hangisiyse onu alacağım ama 16 Pro alacak kadar bütçemi zorlayabilir miyim emin değilim.
14 Pro veya PM İş görür veya 15 modelleri.

Bütçe durumuna göre alamaman gerektiğini düşündüğüm 1 cihaz var o da 13 Pro Max. Çünkü telefon oldukça ağır. Onun dışındakileri bütçene göre alabilirsin.

Bütçe durumuna göre alamaman gerektiğini düşündüğüm 1 cihaz var o da 13 Pro Max. Çünkü telefon oldukça ağır. Onun dışındakileri bütçene göre alabilirsin.

Direnç kayıtlı bir telefon önerir misiniz peki ve burada belirtmedim ama iPhone 15'in düz modeli 25000 TL 60 Hz olduğu için yazmadım önerir misiniz bu modeli.

14 Pro veya pm iş görür veya 15 modelleri.

14 Pro mu düz 15 mi kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…