Hangi iPhone modeli alınmalı?

Telefoncudan süre uzattırabilirsin. 1000-2000 TL'ye 4-8 ay uzattırılabiliyor süre bende öyle bayağı bir kullandım.

Kayıtlı 16 pro nerede 40000 TL söyle bende alayım.

Süre uzatma işlemi kalktı. 1-2 tane yapan yer var onlarda artık 2 aya 5-6k fiyat istiyor.

Yaşadığım il küçük olmasına rağmen hala çoğu telefoncu yapıyor daha 2 ay önce akrabanın 15'ine 4 ay uzatma yaptırdık 1100 TL'ye. Adamakıllı birine götürse maksimum 2000 TL'ye yaptırır. yinede her 4 ayda bir 2000 tl vermektense farklı bir telefon almak daha mantıklı.
Telefoncudan süre uzattırabilirsin. 1000-2000 TL'ye 4-8 ay uzattırılabiliyor süre bende öyle bayağı bir kullandım.
buarada 7000-8000 tl'ye yanında taşıdığın sürece imei kaydı gerekmeden arama yapılabilen cihazlar vardır her telefoncuda onlarada bakabilirsiniz telefoncuda bulamazsanız internettende sipariş edebilirsiniz. tam fotoğraf bulamadım örnek fotoğraf;

Arkadaşımın bir tanıdığı sınırsız şekilde açabiliyormuş başta inanmadım ama doğru çıktı. Günümüzde hala az da olsa sınırsız şekilde iPhone IMEI'si açabilenler var ancak fiyat olarak 10000 TL civarı bir ücret istiyorlar.

Bu cihaza 5000-10000 TL civarı para vermektense ikinci el bir iPhone 5 veya 6 ya 500-1000 TL civarı verip onu alırım daha mantıklı bence.

Ben 13 Pro Max kullanıyorum. Bu arada yasal olmayan yollar dışında IMEI'yi pek ucuza getirmenin yolu yok diye biliyorum hocam. 20 bine almanız pek mümkün değil bence artık. Biz ilk çıktığında 20 bine almıştık.

Arkadaşlar bir güncelleme yapmak istedim. Bugün 16 Pro modelini aldım. 39500 TL'ye bulabildim en ucuz şu an gayet memnunum ama tabii uzun süre kullanıp bakmak lazım yine de. 16 modellerinde 1 sene uluslar arası Apple garantisi de bulunuyor. Size tavsiyem alırken çok dikkatli olun aldığınız yeri dikkatli seçin bugün telefon almaya giderken 15 Pro alacağım diyerek gittim ancak üç dört tane telefoncu şu an 15 serisinin hepsi yenilenmiş oluyor 16 serisi almanızı tavsiye ederiz dedi başta inanmadık başka yerlere sorduk kimisi öyle bir şey yok dedi ama çoğu kişi doğru olduğunu söyledi ben yine de şüphe ile yaklaştım en sonunda 16 Pro alayım içim rahat olsun bari dedim.

Öncelikle hayırlı olsun. O yenilenme durumu şöyle oluyor: İp 15 çıkalı neredeyse 2 sene olacak, bu da telefonların bir hayli piyasada bulunması demek. Bazı düzenbazlar orijinal parçaları söküp orijinal olmayan parçaları takıyorlar. Bunu dışarıdan fark etmek çok zor. Bunu ancak bir program aracılığıyla(3uTools)öğrenebilirsiniz.

İp 16 yeni çıktığı için bu durum çok daha düşük oluyor.Ama yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız dediğim programı bilgisayarınıza kurup kontrol edebilirsiniz.

Teşekkür ederim zaten 16 Pro aldığım için böyle bir şey olmasına ihtimal vermiyorum ama ne olur ne olmaz yine de kontrol etmekte fayda var. Zaten telefonun seri numarasını ve IMEI'sini kontrol ettim orijinallik sorgulama vs baktım birçoğuna bir sorun göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…