Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #21 Emre20 dedi: 2016'dan beri iPhone 6S kullanıyorum ve hala kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan takılmalar ya da kasmalar yaşatıyor mu peki? Arkadaşımın 6S’i kilit ekranında bile takılıyordu.
Emre20 dedi: 2016'dan beri iPhone 6S kullanıyorum ve hala kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan takılmalar ya da kasmalar yaşatıyor mu peki? Arkadaşımın 6S’i kilit ekranında bile takılıyordu.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #22 Achlyis dedi: Şuan takılmalar ya da kasmalar yaşatıyor mu peki? Arkadaşımın 6S’i kilit ekranında bile takılıyordu. Genişletmek için tıkla... 16 GB modeli artik tikandi, 32 ve ustunde sorun yok.
Achlyis dedi: Şuan takılmalar ya da kasmalar yaşatıyor mu peki? Arkadaşımın 6S’i kilit ekranında bile takılıyordu. Genişletmek için tıkla... 16 GB modeli artik tikandi, 32 ve ustunde sorun yok.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #23 Umut Nas dedi: Sirasiyla, 12 Pro Max'ten iPhone X'e dustum, sonrasinda sattim su anda iPhone 5 ve 5s kullaniyorum. Android olarak Samsung Note8 var. Beyaz iPhone 11 alacagim. Genişletmek için tıkla... 12 Pro Max’ten X’e düşme nedeniniz nedir peki? Ayrıca iPhone 11’i ikinci el alacaksınız sanırım. Umut Nas dedi: 16 GB modeli artik tikandi, 32 ve ustunde sorun yok. Genişletmek için tıkla... 16 GB telefon kullanabilen nobel ödülüne layık olmalı, işkence çekmekten farksız.
Umut Nas dedi: Sirasiyla, 12 Pro Max'ten iPhone X'e dustum, sonrasinda sattim su anda iPhone 5 ve 5s kullaniyorum. Android olarak Samsung Note8 var. Beyaz iPhone 11 alacagim. Genişletmek için tıkla... 12 Pro Max’ten X’e düşme nedeniniz nedir peki? Ayrıca iPhone 11’i ikinci el alacaksınız sanırım. Umut Nas dedi: 16 GB modeli artik tikandi, 32 ve ustunde sorun yok. Genişletmek için tıkla... 16 GB telefon kullanabilen nobel ödülüne layık olmalı, işkence çekmekten farksız.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #24 Achlyis dedi: 12 Pro Max’ten X’e düşme nedeniniz nedir peki? Genişletmek için tıkla... Anlik gelismelerden dolayi. Achlyis dedi: Ayrıca iPhone 11’i ikinci el alacaksınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, ikinci el alacagim, 0 iPhone 11 alanin aklini sorgulamak lazim.
Achlyis dedi: 12 Pro Max’ten X’e düşme nedeniniz nedir peki? Genişletmek için tıkla... Anlik gelismelerden dolayi. Achlyis dedi: Ayrıca iPhone 11’i ikinci el alacaksınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, ikinci el alacagim, 0 iPhone 11 alanin aklini sorgulamak lazim.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #25 Umut Nas dedi: Anlik gelismelerden dolayi. Evet, ikinci el alacagim, 0 iPhone 11 alanin aklini sorgulamak lazim. Genişletmek için tıkla... iPhone 11’in güncelleme ömrü bitince ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.
Umut Nas dedi: Anlik gelismelerden dolayi. Evet, ikinci el alacagim, 0 iPhone 11 alanin aklini sorgulamak lazim. Genişletmek için tıkla... iPhone 11’in güncelleme ömrü bitince ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #26 Umut Nas dedi: Anlik gelismelerden dolayi. Evet, ikinci el alacagim, 0 iPhone 11 alanin aklini sorgulamak lazim. Genişletmek için tıkla... İkinci elde alınmaz. Geçen gün kuzenime aldığım cihazı 20.000₺’ye sattı. (Ben ona 12.000₺ gibi bir fiyata almıştım.) (Beyaz, 128GB) Achlyis dedi: iPhone 11’in güncelleme ömrü bitince ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ömrü ne alaka ? iOS cihazlar en kötü 2-3 yıl güvenlik güncellemesi alır.
Umut Nas dedi: Anlik gelismelerden dolayi. Evet, ikinci el alacagim, 0 iPhone 11 alanin aklini sorgulamak lazim. Genişletmek için tıkla... İkinci elde alınmaz. Geçen gün kuzenime aldığım cihazı 20.000₺’ye sattı. (Ben ona 12.000₺ gibi bir fiyata almıştım.) (Beyaz, 128GB) Achlyis dedi: iPhone 11’in güncelleme ömrü bitince ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ömrü ne alaka ? iOS cihazlar en kötü 2-3 yıl güvenlik güncellemesi alır.
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 6 Temmuz 2023 #27 YigiTZ0 dedi: 11 beyaz. Genişletmek için tıkla... Ben de.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #28 BehzatAmirim dedi: İkinci elde alınmaz. Geçen gün kuzenime aldığım cihazı 20.000₺’ye sattı. (Beyaz, 128GB) Güncelleme ömrü ne alaka ? iOS cihazlar en kötü 2-3 yıl güvenlik güncellemesi alır. Genişletmek için tıkla... Çok iyi fiyata satmış, 11’in ikinci el piyasası o kadar yükseldi mi yoksa kuzenin mi tepe fiyattan sattı? Büyük güncellemelere takıntılıyım bir tık, 3 sene daha güvenlik güncellemeleri aldığını biliyorum.
BehzatAmirim dedi: İkinci elde alınmaz. Geçen gün kuzenime aldığım cihazı 20.000₺’ye sattı. (Beyaz, 128GB) Güncelleme ömrü ne alaka ? iOS cihazlar en kötü 2-3 yıl güvenlik güncellemesi alır. Genişletmek için tıkla... Çok iyi fiyata satmış, 11’in ikinci el piyasası o kadar yükseldi mi yoksa kuzenin mi tepe fiyattan sattı? Büyük güncellemelere takıntılıyım bir tık, 3 sene daha güvenlik güncellemeleri aldığını biliyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #29 BehzatAmirim dedi: İkinci elde alınmaz. Genişletmek için tıkla... 5.500 TL gibi bir fiyata alacagim Yine yurt disi alacagim Achlyis dedi: iPhone 11’in güncelleme ömrü bitince ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bitse de bir sey olmaz, uygulama destegi onemli. Destegi cekilen cogu uygulama calisiyor bu arada, onu da hatirlatmakta fayda var.
BehzatAmirim dedi: İkinci elde alınmaz. Genişletmek için tıkla... 5.500 TL gibi bir fiyata alacagim Yine yurt disi alacagim Achlyis dedi: iPhone 11’in güncelleme ömrü bitince ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bitse de bir sey olmaz, uygulama destegi onemli. Destegi cekilen cogu uygulama calisiyor bu arada, onu da hatirlatmakta fayda var.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #30 Umut Nas dedi: 5.500 TL gibi bir fiyata alacagim Yine yurt disi alacagim Bitse de bir sey olmaz, uygulama destegi onemli. Destegi cekilen cogu uygulama calisiyor bu arada, onu da hatirlatmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Yurtdışı çekilecek çile değil. Elimde S23 var şuan. Onu satıp bakacağım .
Umut Nas dedi: 5.500 TL gibi bir fiyata alacagim Yine yurt disi alacagim Bitse de bir sey olmaz, uygulama destegi onemli. Destegi cekilen cogu uygulama calisiyor bu arada, onu da hatirlatmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Yurtdışı çekilecek çile değil. Elimde S23 var şuan. Onu satıp bakacağım .