Kasan Windows'ta sanal bilgisayarla yeni bir işletim sistemi ne kadar rahat olabilir?
Pardus konusunda da bir sıkıntı olmaz. O da Debian tabanlı. Doğru masaüstü seçince sorun yaşamazsınız.
MX Linux XFCE, Zorin OS Lite, Pardus XFCE, Debian XFCE Live CD arasından birinin kalıbını edinin. USB'ye yazdırın. Keyifle kullanın.
ArchLinuxGui ile de Arch XFCE kurabilirsiniz.
Donanım özelliklerini göz önüne alıp seçmekte fayda var. Teknik serviste çalışıyorum İşletim Sistemi Bulucu » Hangi İşletim Sistemini Kullanmalıyım? böyle bir araç var eski bilgisayarların özelliklerine göre hesaplama yaparak uygun olanlardan müşterinin talebine göre kuruyoruz.
Donanım özelliklerini göz önüne alıp seçmekte fayda var. Teknik serviste çalışıyorum İşletim Sistemi Bulucu » Hangi İşletim Sistemini Kullanmalıyım? böyle bir araç var eski bilgisayarların özelliklerine göre hesaplama yaparak uygun olanlardan müşterinin talebine göre kuruyoruz.