Hangi işletim sistemlerini bozdunuz?

2000, XP, 7, 8,8.1, 10, arcolinux, Linux Mint, Debian, archlinux, Android 4.2 Android 7.1.2, Android 9

Herkes sebeplerini yazmış bende yazim bari

2000 daha ilk kullandığım sistem cahillik o zaman hafızada yer açmak için sistem dosyalarını siilmiştim.

XP'de birden çok sebeple yaşadım aslında bir örnek vereyim antivirüsün sistem dosyasını virüs görüp silmesi.

7 fidye virüsü.

8 kendi sorunluydu zaten iki gündelik program kurdum yeniden başlatınca çöktü.

8.1 eski sistemim olduğu zamanlar kasıyordu gereksiz hizmetleri silerken ve sistem için bir
Efekt modu yaparken yanlış Windows sürümünün dosyasını atmak.

10 korsan oyun.

Arcolinux net hatırlamıyorum ama bir şeyi silmiştim.

Linux Mint yanlışlıkla rm -rf / yazmam sonucu sistem gitti daha yeni Linux'a başlamıştım.

Debian da cidden ne yaptım hatırlamıyorum ama bozup çöktüğünü hatırlıyorum kernel panic olmuştu.

Archlinux KDE'den Xfce'ye geçince dosya yöneticisi çökmüştü istediğim yere hiçbir dosyayı taşıyamıyor veya silemiyordum.

Android 4.2 yanlış root atmıştım.

Android 7.1.2 Magisk kurarken olmuştu.

Android 9 Magisk mödülleri kurup efekt kurarken System GUI çökmüştü.(Android kısmında yaşadıklarım çok fazla aklıma gelenler şimdilik bunlar haftada 8 9 telefonu sıfırladığım olmuştu)

Son düzenleme:
Windows 3.1, NT 4.0, 2000, XP, 7, 8.1, 10, Xubuntu, Debian, Lubuntu, kendi yapmaya çalıştığım işletim sistemim, Android 4.2, 4.4, 7.1. Bazılarını sanal makinede denedim.

Windows 95 de gereksiz diye windows un içindeki dosyaları silmiştim. hey gidi günler heyy.

Windows 10 - Windows 8.1 - Linux Mint - Android 8.1

Şu an kullandığım A50 dışında hepsinde bozulma denecek şeyler oldu.

Ama en iyisi Lumia 520'nin dilini aldığımda İngilizce yaptığımda hiçbir şey yokken günün birinde Fransızca yapmaya çalışmamdı. Benden bu kadar deyip gitti.

Windows Vista, 8, 8.1 ve 10'da dolusuyla bozulmalar yaşadım.

Geçenlerde niyeyse Microsoft Store kendisini kendi içinden güncelliyordu. Windows Update durur mu, o da ben de güncelleme yapacağım dedi. İlki bitmeden ikincinin yeniden başlatmasına girince Microsoft Store rahmetli oldu. Saatlerce uğraşın sonunda işimi görecek kadar çalışacak hale getirdim. Şu an başlatımda 3B Görüntüleyici gibi uygulamalar var. Bu uygulamalara sağ tıklayıp kaldır deyince bir şey olmuyor. Microsoft Store'da aratınca tekrar yükleme imkanım var. Uygulamayı açmaya çalışınca açılıyor.
Çalışan çözüm önerecek varsa elini öperim. Tabii ki de bunun için de araştırma yaptım.

Sony Xperia M4 Aqua cihazım da dil olayından nasibini aldı. En son telefonun yarısı İngilizce, kalanın yarısı Türkçe, kalan kısım Fransızcaydı.

Aslında diğer Windows'lar da nasibini aldı. Klavye değiştiriyordum sadece. Xbox Game Bar Arapçaydı bir ara mesela.

Çok eski oldukları için bilgisayarların olaylarını pek hatırlamıyorum. Mavi ekran falan gibi şeyleri hiç saymıyorum bile.

Bir de okuldaki bilgisayarda aşağıda göreceğiniz yerdeki tiki kaldırıp seçenek olarak da Pardus bırakmıştım. Ne olacak diye görmek için. Pardus oldu. O Windows'u tekrar gören olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…