Hangi ISS altyapısında olunduğu nasıl görünür?

Hat değerlerinizi TürkNet desteğe atın ve 100 Mbps'lik tarifeye geçirmelerini isteyin.
Geçiş işlemleri tamamlandıktan sonra tekrardan istekte bulunmam gerekiyormuş daha sonrasında destekleyen en yüksek hıza arttırabilirlermiş. Yardımlarınız için teşekkürler.
Tekrardan merhabalar. İşlemlerim gerçekleşti. 100mbps pakete geçiş yaptım ve artık istediğim hızları alabiliyorum. Hepsi sizlerin yardımları sayesinde olduğu için tekrardan teşekkür etmek istedim. @MobilRadar @EkmekArasiHDD @Çağrı SANSAR @osmannr

Tekrardan merhabalar. İşlemlerim gerçekleşti. 100mbps pakete geçiş yaptım ve artık istediğim hızları alabiliyorum. Hepsi sizlerin yardımları sayesinde olduğu için tekrardan teşekkür etmek istedim. @MobilRadar @EkmekArasiHDD @Çağrı SANSAR @osmannr

Dosya Ekleri

• degerler.png
    195,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Çok iyi hocam. İyi kullanmalar. Nasipse ben de 2 güne TürkNet'li oluyorum. Kapasitem 76 Mbps. 65 Mbps'e yükselttirmeyi düşünüyorum.

Ne demek hocam. Hayırlı olsun, gülerek kullanın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…