Hangi ISS seçilmeli?

Darktriad

Kilopat
Herkese merhaba, yeni taşındığım binada henüz bir altyapı yok. Ev interneti için başvuruda bulunmak istiyorum. Daha önce aynı semtte oturmuştum ve Türk Telekom altyapısı olduğu için onu kullandım. Şu an Turknet, Turkcell Superonline ve Türk Telekom arasında kararsızım. Kullandığım için bölgede Türk Telekom altyapısı olduğunu biliyorum fakat diğer internet sağlayıcı firmaların altyapısı var mı bilmiyorum. Hangi altyapı sağlayıcısının hizmetini kullanmam lazım, kararsız kaldım. İnternetten başvuru yapmak istediğimde bütün firmalar destek verebilirmiş gibi görünüyor fakat Türk Telekom dışındaki internet hızı verimli olur mu, bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Hangisini tavsiye edersiniz? Şu an binanın adresini girip altyapı sorgula dediğimde altyapı yok görünüyor. Adresim Ankara Etimesgut Yapracık bölgesinde. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

Vodafone fiber altyapınız varsa tavsiye ederim hizmetleri güzel, diğer ISS ler gibi DNS sorunu yaşanmıyor ve 4 senedir tek bir sorun yaşamadım. Türknet altyapısı varsa daha mantıklı olur hız sebebiyle, diğerlerine bulaşmanı önermem.

Vodafone'dan uzak durun paranız varsa Turkcell Superonline orta bütçeli iseniz Türk Telekom'dan devam TurkNet ilk zamanlarındaki gibi değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…