Hangi ISS tercih edilmeli?

Üzgün Makaron

Hectopat
Merhaba iyi sosyaller,

Binamda garaja kadar fiber hat desteği mevcut, fiber kutu asansör dairemizde, ve Superonline kullanmaktayız kutudanda dairelerle dışarıdan kablo ile dağıttılar interneti belirtmenin yararlı olacağını düşündüm. Her neyse konuya gelecek olursak Superonline'dan bıktım gerek VPN gerekse WARP kısıtlamaları DNS kısıtlamaları sabit olmayan internet vs. vs. Paketim 100 Mbps ( 240TL ödüyorum ) ama Speedtest'e 600-800-900 verdiği oluyor, bazen ise 100-200 o civarlarda veriyor. Diğer evimde TurkNet kullanıyordum ve memnundum aşırı memnundum internette 3 yıl boyunca 1 kez olsun kopma dahi olmadı, bugün TurkNet'i aradığımda ise Superonline altyapısı kullanmıyoruz diyorlar. Sadede gelecek olursam böyle bir altyapıda ben hangi ISS'yi tercih edebilirim. Superonline'a nefret ettim artık kullanmak istemiyorum. En basitinden DNS 8.8.8.8 / 8.8.4.4 bile kullanamıyorum ve bu çok can sıkıcı bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komşularla görüştün mü, herhangi biri memnun mu aldığı hizmetten?

Komşuların komşulukla alakası yok sorsam küfür yer yollarlar, ama biz buraya ilk çektirdiğimizde çok uğraşmıştık tam tamına 8-9 ay gelmediler kazı yaptırdık yine altyapı çekmediler vs. vs. Geçen gün yan dairemdeki komşunun interneti gitmiş mesela, benimkinde sıkıntı yoktu ama yarısı memnun yarısı değil.

Binada Kablonet, TT altyapısı vs var mı yoksa sadece Superonline mı?

Bildiğim kadarıyla yok Turkcell karşı binanın altyapısından kablo çekip yerleştirdi fiber kutusunu gitti bundan 7-8 sene önce kadar.

Şu anda da TurkNet GigaFiber kullanıyorsun değil mi sevgili n3F3s :D

Olsa bizim de altyapımızda TurkNet'te kullansak :/ sabit stabil hızlı şaka gibi ya 2024 yılındayız Avrupa'nın en basit ülkesinde bile ortak alandaki Wi-Fi'ler GigaFiber hızlarında...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı