Merhaba. Öncelikle burada hangi ISS daha iyidir sorusu sormayacağım çünkü biliyorum ki altyapıya göre hepsi değişken. 5 yıllık TurkNet kullanıcısıyım, ancak son 2 haftada cidden bıktım ve ISS değiştirmeye karar verdim. Öncelikle soruna geleyim, 2 haftadır her gün 20-25 defa internet kesiliyor. Hiçbir şey yokken modemdeki DSL ve internet ışığı sönüyor ve birkaç dakika sonra tekrardan geliyor. TurkNet'e açtığım 4. arıza kaydı oldu ancak her seferinde "X saattir aktifsiniz, sorununuz çözülmüş" demekle meşgul oldukları için sorunumu çözmediler. Eve TT ekibi geliyor, modemde veya altyapıda sorun olmadığını söylüyor. Ancak bu internet yine kesiliyor, yoğunluk diyorlar, gece 3'te bile kesiliyor internet. Kaldı ki 5 yıldır hiç böyle bir sorun yaşamadım. Her neyse soruya geleyim, altyapım VDSL2 ve çoğu ISS 100 Mbps verebiliyor hız olarak. Şöyle bir baktığımda Netspeed düşünmeye başladım. Netspeed kullanan arkadaşlar hizmetlerinden memnunlar mı acaba? Veya VDSL2 altyapı kullanıp da önerebileceğiniz başka bir ISS var mı? Ve sizce sorunum ISS değiştirince çözülür mü?
Ek olarak binamda çoğu ISS'ye göre fiber olmamasına rağmen Türk Telekom'dan altyapı sorguladığımda binanın Türk Telekom HiperNet desteklediği yazıyor. Sizce mümkün mü ve Türk Telekom'a geçilmeli mi?