Hangi işte çalışabilirim?

Nasıl yani? Nasıl yapacağımı pek bilmiyorum bunu. Eğer piyasada çok yapan varsa benimkini almazlar bile.
Şöyle anlatayım, oyunlarda kütüphaneler falan var ya. Onların rafları falan, onları modelleyip satacaksınız. Zaten 5-10$'a satılıyor. Şu anki kurla çok güzel bir para kazanabiliyorsunuz. 20-25 tane 3D modelleme ile ilgilenen kişiyle konuştum, 2-3'ü anca satıyordu.

Modelleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için YouTube'a bakabilirsiniz. PC'nizi fazla vertex kullanmazsanız yormaz.

Deneyebilirim teşekkür ederim hocam.

Şu anda her yerde denetleme var, 18 yaşınızın altında olduğunuz için çalışmanız yasak, bunun için tanıdık yerler işe alır büyük ihtimalle. Onlarda çok para verir mi bilmiyorum.

Sanmıyorum denetleme yapacak kadar yüzsüz olduklarını ya. Hem halka para koklatmıyorlar hem de çalışanlara mı karışıyorlar. Başlarım öyle işe.

Sanmıyorum denetleme yapacak kadar yüzsüz olduklarını ya. Hem halka para koklatmıyorlar hem de çalışanlara mı karışıyorlar. Başlarım öyle işe.
Şu aralar berberler çok yoğun çıraklık yapmakta fayda var

İstediğiniz kadar başlayın hocam, İstanbul da köy gibi bir yerde berbere gidiyorduk, o bile çok denetleme var diye yakınıyordu. Ama büyük şirketlerde çok denetleme olmuyor. Amcamın perde şirketi vardı orada iş yoktu oturup para kazanıyordum. 5 - 6 ay durdum hiç gelen giden olmadı.

biraz torpil birazda şans işi
Berberlikten pek anlamam ki, yani ne iş verecek bana?
yerleri felan süpürürsün öyle

Akraban varsa bence olur. Hem daha zevkli çalışırsın hem de stres altında kalmazsın. Senin gibi 18 yaş altı biri için günlük 30-40TL bulabilirsen güzel olur. Taksitle alırsın bilgisayarı illaki parayı tamamlayana kadar beklemene gerek yok.Evdende birşeyler yapmaya çalışırsan oda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…